Azért citáltam ide ezt a hátborzongató Dali képet, hogy jelezzem milyen torz gondolatok járnak az ellenzék fejében. És ezek a torz gondolatok egyfajta búvópatakként terjednek a Gyurcsány-féle tájakon, majd időnként a felszínre törnek.

Most épp egy szabolcsi képviselőnél Czirják Mihálynál buggyant ki a sáros víz! Úgy tűnik, hogy a békés, demokratikus választások eredményét polgárháborúval akarják majd „kompenzálni”.

A polgárháború, lánykori nevén kommunista forradalom – az ő értelmezésükben – természetesen ma a globalista erők hathatós beavatkozását jelenti. (Lást Majdan, arab tavasz, 2006-os tüntetésen a jelzés nélküli rendőrök, stb.) Nem bírják cérnával, hogy a magyar nép nem akar még egyszer belőlük! Meg akarják hajlítani a hátát, hogy divatba jöjjön ismét Richárd király most épp Gyurcsány nevű inkarnációja. Ahogy Cseh Tamás énekli Bereményi versét:

„Valószerűtlen púpot a háton / Valószerűvé tenni kell, / Méghozzá úgy, hogy világnak hátát / Hajlítni kell egy púpig el. / És ha e gigászi gerinc is hajlik, / Richárdnak púpja nagy mintát követ, / Meggörbedt időben meggörbedt férfi / Legelső divatfi így lehet.

A magyarok többsége – kétharmadnál is többen – egy keresztény-konzervatív értékrend mellett fogja letenni most is a voksot. Nem szeretnénk újra vörösre festett parlamentet, és végigvert, végigdúlt országot.

Tessék békésen tudomásul venni a választás eredményét! Mi is ezt fogjuk tenni! A púp meg csak nyomja azokat, akiknek tetszik ez a meggörbült hát!

Forrás: mandiner.hu/Facebook

Fotó: mozaWeb