Meghívó „Botrányok és ébredések” című Civil Akadémiára. Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég Kiszelly Zoltán a Századvég Politikai Elemző Központjának igazgatója, a C12 tagja.

Időpontja: 2023. április 19. szerda, 17:30.

A program helyszíne a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium (1114 Budapest Villányi út 27.)

Belépés az alábbi linken regisztráltak számára lehetséges: https://forms.gle/VUnS1Me5bXjP9mpx6

Már csodálkozni sem marad időnk. Annyi botrány van kibontakozóban a világban, hogy már el is felejtünk egyenként elcsodálkozni rajtuk. Csak nehogy hozzászokjunk! Itt van több mint egy éve a nyakunkon az orosz-ukrán háború, aztán az Északi Áramlat felrobbantása, aztán az EU korrupciós ügyei, először a COVID-vakcinák és von der Leyen érintettsége, aztán Cseh Katalin gyanús pénzlenyúlási botránya, aztán az országrontó ballibsi brigád parlamenti hazudozásai, egyik gender-ügy a másik után, és vajon mire véljük az amerikai lehallgatás ügyét? Pedig Andre Gide azt találta mondani, hogy „felszabadulni semmi, az igazán fárasztó feladat, hogy megtudjuk, mit kezdjünk a szabadsággal.” Gyanítom, nem erre gondolt!

Moderátor: Szabó Anett médiaszakember

Megjelent honvédőink között három szerencsés nyertest sorsolunk, akik a CÖF-eddigi történetét részletesen bemutató Összefogtunk című nagysikerű könyvünkkel térhetnek haza. A könyv kedvezményes áron megvásárolható a helyszínen. A rendezvényre készüljenek kérdésekkel, melyeket személyesen tehetnek fel vendégünknek!

https://civilosszefogas.hu/meghivo-292/