Újra felbukkant Pankotai Lili, a trágárságáról elhíresült diáklány, ezúttal Donáth Anna kezei alatt pallérozódik az EP-ben.

Egy iskolai projektmunka keretében látogatta meg a momentumos képviselőt Strasbourgban.

„Emlékeztek még Pankotai Lilire?” – kérdezte Facebook-oldalán Donáth Anna. Az olvasóink biztosan. A diáklány egy október 23-i tüntetésen elmondott, trágárságokkal tűzdelt beszédével került reflektorfénybe.

„Lili azóta iskolát váltott, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban tanul. Nemrég megkeresett, hogy egy iskolai projektmunka keretében szívesen megnézné, hogyan zajlik a munka az Európai Parlamentben”

– írja a momentumos képviselő, aki meg is hívta Strasbourgba Pankotait.

Donáth Anna áradozott róla: szerinte a diáklány felkészült, kitartó és nem fél elmondani a saját véleményét sem.

Le a kalappal Lili előtt, felkötheti a gatyáját minden mai politikus, mert az új generáció nemcsak felkészült, de mer és tud is vitázni, és kiállni az érdekeiért

Nem csoda: az ő jövőjükről van szó!” – írja Donáth. Hozzátette: nagyon örül, hogy Pankotai őt kereste meg a projektmunkájával.

„Hozzáállása példa az egész generációja számára: nemcsak érdemes, de muszáj foglalkoznunk a közélettel, muszáj foglalkoznunk a jövőnkkel” – zárta a bejegyzést a momentumos EP-képviselő.

S hogy tényleg példa-e a diáklány hozzáállása az egész generációja számára? Az bizony: intő példa!

Kiemelt kép: Facebook