Most komolyan! Mi a csuda zajlik az I. kerületben? A vasárnap.hu tudósítása és a kerületi Fidesz videója alapján – őrület!

A héten tartották volna a kerületi vendéglátósok teraszengedélyeinek kiadásáról szóló bizottsági ülést, az önkormányzati vezetés azonban szabotálta a munkát.

A Városfejlesztési Bizottság elnöke, Varga Dániel kérte számon Czukkerné dr. Pintér Erzsébetet, az I. kerület jegyzőjét, hogy miért korlátozzák V. Naszályi Márta polgármester asszonnyal a képviselők és a bizottság munkáját, ugyanis

az új jegyző utasításba adta a hivatal dolgozóinak, hogy ne jelenjenek meg a bizottsági ülésen, ezzel ellehetetlenítve annak megtartását.

„V. Naszályi Márta újabb értelmetlen politikai csatározása már komoly anyagi kárt okoz a kerületnek, hiszen a bizottsági döntés hiányában jelentős bevételtől esik el az önkormányzat” – írja az I. kerületi Fidesz Facebook oldalán bejegyzésében.

A helyi Fidesz ígéretet tett arra, hogy jogi lépéseket tesz annak érdekében, hogy a polgármester és jegyzője politikai hadműveletét ne a kerület lakói szenvedjék el.

Varga Dániel személyesen kérte számon Czukkerné dr. Pintér Erzsébetet, de kérdéseire a válasz helyett rácsapták az ajtót. Íme:

Forrás: Vasárnap.hu/Fidesz I. kerület

(Címképen: az ajtócsapkodó jegyzőnő. Kép: képernyőkép)