Talán nem ismert széles körben, hogy a CityzenGo civil szervezet aláírásgyűjtést szervezett Bagdy Emőke pszichológus támogatása érdekében. Az azonban már szélesebb körben ismert, hogy professzor asszonyt durva támadások érték, pusztán azért, mert tudományos alapon nemet mert mondani az agresszív genderideológiának, melynek semmiféle tudományos alapja nincs, ellenben veszélyt jelent gyermekeink, unokáink normális fejlődésére nézve.

A civil szervezet képviselői most eljuttatták a több, mint 22 ezer támogató üzenetét Bagdy Emőkének. A történtekről így számolnak be:

„Felkerestük Bagdy Emőke professzor asszonyt, hogy átadjunk neki több mint 22 ezer támogató aláírást, miután méltatlan módon neki ítélték a lejárató „Laposföld-díjat” a genderideológiára vonatkozó szakmai kritikája miatt.

A „díj” odaítélésének semmi köze a tudományos teljesítményhez, pusztán politikai-ideológiai okok húzódnak meg a hátterében.

Most elhoztuk Önnek Bagdy Emőke megható üzenetét, amit a támogató petíció aláíróinak küldött:

Köszönjük Bagdy Emőkének, hogy bátran kiáll a gyermekek biztonságos és egészséges fejlődése mellett a támadások ellenére is, amelyekben nem először részesül szakmai véleménye miatt. Mint mondja, tudásalapú társadalmat kell építenünk, így tudjuk kiszűrni az ilyen káros ideológiákat.

Professzor asszony hálás üzenetét küldi mindenkinek, aki kiállt mellette.

„Legszívesebben egyenként átölelnélek benneteket, és összefogózva azt mondanám, de hisz mi együtt vagyunk, szövetségesek vagyunk. Maradjunk is együtt, és sokasodjunk, gyarapodjunk, és vigyázzunk gyerekeinkre. Mert egyenként is mindenki azt mondaná, ha megkérdezném, hogy csak az én gyerekemmel ne történjen olyan, ami életre szóló kár. Hát akkor talán tartsunk össze, és köszönöm, köszönöm szépen a szövetséget!”

A videóból megérezzük, milyen sokat jelentett Bagdy Emőkének, hogy ennyien mellé álltak, amikor megtámadták. Fontos ezért, hogy továbbra se hagyjuk magukra a meghurcolt értékvédőket, és mindig kiálljunk egymás mellett!

Köszönjük, hogy kiállt velünk professzor asszony mellett, tartson velünk a jövőben is!

U.i.: Nem nézhetjük tétlenül, hogy értékvédő szakembereink ilyen támadásoknak legyenek kitéve. Legfrissebb petíciónkban Szilvay Gergely tudományos cikkének letiltásával szemben emeltünk szót, amit szintén a genderideológiára vonatkozó kritikája és a szerző ezzel kapcsolatos munkássága miatt hekkeltek meg a Magyar Pszichiátriai Társaságban. Írja alá ezt a petíciót is! citizengo.org/hu/fm/210918-peticio-a-magyar-pszichiatriai-tarsasaghoz

Forrás: CitizenGo

Videó: Mátrai Dávid

(Címkép: Facebook)