A Dankó Rádió, a magyar zene rádiója arra vállalkozik, hogy hallgatói segítségével megtalálja az év magyarnótáját, 2023 kedvenc dalát. Korábban a nótaműfajban még senki nem próbálkozott hasonlóval, most a rádió több százezres hallgatói bázisa szavazhat kedvenc nótájára.

Az elsőkörös szavazást hétfőn indítja a rádió: szavazni bármelyik magyarnótára lehet a hirado.hu, a médiaklikk.hu felületén, e-mailen a dankoradio@mtva.hu címen, SMS-ben a 06-30-555-5530-as telefonszámon, vagy akár levélben is a Budapest, 1037, Kunigunda útja 64. címre küldött, a Dankó Rádió szerkesztőségének címzett levélben.
A magyar zene rádiója a hónap végéig,

október 31-én éjfélig várja a szavazatokat, amelyeket összesítve kialakul majd a legnépszerűbb 30 nóta listája. Ezek kerülnek a második körös szavazásba

– olvasható a közleményben.

Mint írják, fontos, hogy a voksolás két szakaszában mindenki csak egy szavazatot adhat le, így a második szakasz indulásakor újranyílik a lehetőség mindenki számára, hogy részt vegyen az év magyarnótájának kiválasztásában.

    A szavazók közt értékes nyereményeket sorsolnak ki:

több Dankó Rádió ajándékcsomag mellett a nyertesek részt vehetnek a Dankó Rádió decemberi élő stúdiókoncertjén, valamint a Duna szilveszteri műsorának felvételén is – olvasható a közleményben.

További részletek a Dankó Rádió Facebook-oldalán, valamint a Dankó médiaklikk-felületén találhatók, ahol az érdeklődők minden szükséges információt megtalálnak a szavazás részleteiről – áll az összegzésben.

MTI