Hol van a Save the Children vagy az UNICEF felháborodása, amikor kiskorú izraeli lányokat erőszakolnak meg kegyetlenül az anyjuk szeme láttára a Hamász szadista terroristái? – teszi fel a kérdést véleménycikkében Nitsana Darshan-Leitner a Surat HaDin elnöke és a Harpoon: Inside the Covert War Against Terrorism’s Money Masters című bestseller társszerzője.

Napokkal a Hamász október 7-i, Izrael elleni támadása után Derrick Van Orden képviselő, egykori SEAL-veterán, aki most Wisconsin állam képviselője, a támadás után Izraelbe látogatott, és így nyilatkozott:

„Többször vettem részt harci bevetésen. Olyan szinten mészároltak le itt embereket, amilyenre a holokauszt óta nem volt példa”.

A hasonlata nem volt túlzás. A terroristák élve égettek el csecsemőket konyhai sütőkben.

A Hamász parancsnokai konkrét és szadista parancsokat adtak ki a terrorkommandóknak, hogy minél több zsidót öljenek meg és raboljanak el. Arra is parancsot adtak, hogy erőszakolják és csonkítsák meg az izraeli nőket, akiket találnak.

A kiskorú lányokat és az anyjukat a többi családtag szeme láttára becstelenítették meg.

A nagymamákat, még kerekesszékeseket is molesztáltak. A terroristák szörnyű tetteiket levideózták, amelyeket aztán megosztottak a közösségi médiában.

A valós időben közzétett képek dokumentálták a kegyetlenkedéseket. Ki tudná elfelejteni szegény Shani Loukot, a 23 éves német-izraeli lányt, akit a rave-fesztiválon raboltak el, szörnyen bántalmaztak, majd egy kisteherautó platóján visszavittek Gázába? A Hamász terroristái úgy ültek a kicsavart, félmeztelen, eszméletlen testén, mintha az egy trófea lenne. Ott van még az a lélekölő videó is, amelyen egy 19 éves izraeli nőt látunk: világos farmerja véres volt az ágyékánál, ami azt jelzi, hogy a szegény lányt csoportosan megerőszakolták és olyan módon meggyalázták, amit elképzelni sem lehet. Ki tudja, milyen sors jutott neki a fogságban?

A nemi erőszak és a szexuális erőszak mint terrorista taktika a konfliktusokban háborús bűncselekménynek számít.

A Genfi Egyezmény kimondja, hogy „a nőket különösen védeni kell a becsületük elleni minden támadással szemben, különösen a nemi erőszakkal vagy az illetlen támadás bármely formájával szemben”.  A Nemzetközi Büntetőbíróság Római Statútuma kimondja, hogy „a nemi erőszak, a szexuális rabszolgaság, a kényszerített terhesség vagy a szexuális erőszak bármely más formája” az emberiség elleni bűncselekmény. Számos más nemzetközi szerződés és egyezmény követeli meg, hogy a globális közösségnek mindig meg kell védenie a nőket és lányokat, beleértve és különösen a fegyveres konfliktusok során.

A világ azonban hallgat ezekről a szörnyű bűncselekményekről az izraeli lányok és nők ellen.

Hol van AOC, Rashida és Ilhan [progresszív demokrata képviselők – szerk.]?

Gondolom, a kétszínű feminista álláspontjuk épp szabadságon van, amikor az áldozatok zsidók.

Hol van a MeToo mozgalom? Miért adnak a Hamasznak szabad utat? Hol vannak a női újságírók a BBC-n és az MSNBC-n? A CNN-es Christiane Amanpour agresszívan kritizálta Izrael védelmi akcióit, de hallgatott a Hamász által elkövetett szexuális bűncselekményekről.

Hol a felháborodás a gyermekek megerőszakolása miatt?

Október 7-én izraeli gyerekeket erőszakoltak meg. Hol van a Save the Children vagy az UNICEF felháborodása? 2014-ben, miután a Boko Haram terroristái 276 diáklányt raboltak el Nigériában, filmsztárok és politikusok álltak a globális felháborodás élére.

Michelle Obama közösségi médiakampányt indított a „Hozzátok vissza a lányainkat” címmel. A volt first lady azonban október 7-e óta sehol sem látható.

Hallgatása fülsiketítő.

A volt Jugoszláviában, Ruandában, Sierra Leonéban és Ukrajnában lezajlott háborúk után a nők elleni bűncselekmények központi szerepet játszottak a nemzetközi büntetőeljárásokban és a nemi erőszakok megszervezéséért felelős férfiak elleni büntetőeljárásokban. Nem valószínű, hogy egy ilyen különleges ügyészt neveznének ki az izraeli és zsidó nők védelmére. Évek óta küzdök a Nemzetközi Büntetőbíróság Izrael-ellenes elfogultságának pusztító vírusa ellen. A hágai bíróság történelmileg arra használta joggyakorlatát, hogy Izraelt támadja, nem pedig védje.

Az izraeli nemzeti rendőrség elkezdte dokumentálni a Hamász szexuális támadását túlélő áldozatok vallomásait, valamint azoknak a beszámolóit, akik szemtanúi voltak az atrocitásoknak, hogy a későbbi büntetőeljárásokban felhasználhassa őket. A barbár atrocitásokról szóló beszámolók hátborzongatóak. Egy lány, aki szemtanúja volt egy csoportos nemi erőszaknak, a nyomozóknak elmondta:

„Láttam, ahogy a palesztinok lehajoltak hozzá, megerőszakolták, és egyszerűen továbbadták a következő [terroristának]”. Levágták a mellét és játszottak vele”.

Izrael meg fogja nyerni a háborút a szadista terroristák ellen, mert meg kell nyernie. A Hamászt ki kell irtani. De amikor a lövöldözés abbamarad, a romok eltakarodnak, és a terroristákat levadászták és megsemmisítették, akkor lesz elszámolás. Azoknak, akik életüket azzal töltötték, hogy a nőkért és gyermekekért harcoltak, de hallgattak, amikor az áldozatok zsidók voltak, felelniük kell álszent és előítéletes hallgatásukért.

Forrás és kiemelt kép: Neokohn