A Civil Összefogás Fórum, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Szellemi Honvédők közössége szeretettel hívja meg Önt a 2024-es év első Civil Akadémiájára.

Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke beszélget

Fricz Tamás politológussal, a CÖF-CÖKA alapító-kurátorával, és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal, a CÖF-CÖKA szóvivőjével.

Moderátor: Szabó Anett médiaszakember

Jól mondta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy 2023-ban az a legjobb, hogy véget ért, elsősorban a növekvő háborús veszély és migrációs nyomás miatt.

Nem tudom lesznek-e a közeli jövőben nyugodtabb éveink, de a nagyhatalmak láthatóan nem adják könnyen magukat!  Mindenhol ott vannak, mindenhol keresik és meg is találják a lefizethető politikusokat és mindent át- és visszaalakítanának a szájuk íze szerint.

Jószerivel még el sem kezdődött a 2024-es esztendő, máris aggódva nézzük a lengyelországi eseményeket! Hittük volna, hogy Tusk ennyire bosszúálló, ennyire karhatalmista? Jogállamban valóban meg lehet szállni a köztelevíziót? Bilincsben el lehet vinni a volt jobboldali belügyminisztert? Tusk azt ígérte, visszaállítja a „jogállamiságot”!

Ez volna az? Vigyázó szemeinket Lengyelországra vessük!

A rendezvényre készüljenek kérdésekkel, melyeket személyesen tehetnek fel vendégeinknek!
A helyszínen nagy kedvezménnyel vásárolható meg Orbán Viktor: Másként című egyedülálló új albuma.

Időpontja: 2024. február 12. hétfő, 17:30.
A program helyszíne a Polgárok Háza (1089 Bp. Visi Imre utca 6.)
Belépés az alábbi linken regisztráltak számára lehetséges:
https://forms.gle/CqfgVi2KHZk5N1Y98