Többen is megkerestek bennünket, hogy közöljék, számukra elfogadhatatlan Novák Katalin és Varga Judit minapi lemondása, többen „örökös köztársasági elnöküknek” nevezik a szombaton döntését bejelentő államfőt.

Az alábbiakban ezekből a levelekből szemezgetünk:

Tisztelt NOVÁK KATALIN, számunkra örökös köztársasági elnökünk!
Büszkék vagyunk Önre és mindig szeretettel várjuk a Százak Tanácsa idén 28 éves nemzetünknek elkötelezett, az Ön munkáját, személyét nagyra becsülő tagjai nevében.
Barátsággal és szeretettel:
dr.Andrásfalvy Bertalan elnök
dr. Szijártó István elnök
Foltán László elnök

***

Mellőzöm a bemutatkozást és a hosszú érveket, csak annyit magamról, magunkról, hogy hatgyermekes sokunokás nagyapa lévén, kérem szépen, hogy segítsen, hogy tegyünk valamit Novák Katalin lemondása ellen. Akár egy békemenetet a Sándor palota elé, könyörögve, hogy sem Ő, sem Varga Judit ne mondjon le. Bár hallgatva a lemondó beszédét, szinte reménytelen valamit is elérni.
Gyásznap ez számunkra.
Bura László

***

Most kellene egy békemenet a Budai Várba Novák Katalinért és Varga Juditért, aztán egy drónfelvételen megmutatni, hogy mennyi az annyi. Nehogy már néhány száz vagy ezer ember mondja meg, hogy ki lehet a köztársasági elnök.
Ilyen elfogadott köztársasági elnöke nem volt és nem lesz Magyarországnak!
Az ellenzéki csőcselék amúgy is azt szeretné, hogy a nép válasszon.
Adjuk meg nekik ezt az ajándékot!
Kérem, mérlegeljék a békemenet lehetőségét.
Pápai Gyula

***

Nagy szomorúsággal vettük tudomásul Novak Katalin lemondását. Szeretnénk kifejezni együttérzésünket és támogatásunkat. Jó lenne szervezni egy felvonulást vagy valamit az érdekében. Nem véletlen, hogy most robbant ki ez a közel egyéves ügy. Fogjunk össze, mert különben szétesik a Fidesz!
Tisztelettel
Paxian Kl
ára és Nagy György

***

Már korábban értesültünk arról, hogy Novák Katalin köztársasági elnökasszony kegyelmi döntése körül olyan összefüggéseket kerestek egyesek amelyek a gyermekek bántalmazásának, a pedofíliának a bűntettének kegyelmezését jelentette Tisztelt Elnök Asszony részéről. Most láttuk és hallottuk Novák Katalin lemondását, és ezt követően Varga Judit lemondását is. Ez megdöbbentett minket, és nagyon szomorúak vagyunk! Sajnos, ez a végtelenül becsületes viselkedés a baloldal szánalmasan hazug viselkedését, tüntetését nem fogja megszüntetni, hiszen az ok is mondvacsinált támadás.

Nem értünk az ügyhöz, de egyet tudunk: töretlen a bizalmunk Novák Katalinhoz és Varga Judithoz! Egyáltalán nem gondoljuk, hogy gyermekbántalmazást akartak elfogadni. Tudjuk, és tapasztaltuk hazaszeretetüket, kiállásukat nemzetünkért, értünk! KÖSZÖNJÜK!

Kiss József Kós Károly díjas ny. táj – és kertépítész és felesége

***

Isten áldja és segítse kedves Novák Katalin köztársasági elnökasszonyt!
Eddig is felnéztem rá, a szeretettel teli kedvességére, minden ember iránti tiszteletére, az összes tevékenységére. Csak jót lehet róla mondani.
Szívünkbe zártuk őt, az egész családjával együtt.
Fájlaljuk a történteket mi, kisemberek, és mi is bocsánatot kérünk a hálátlanságunk miatt.
Amiatt, hogy nem becsültük meg úgy, ahogy kellett volna.
Sajnos, nem tudtuk megvédeni őt, ahogyan ő védte a magyar népet, a hazáját, a hitét, a családokat, a békét.
Nem felejtjük el jó szívét, az odaadó figyelmességet, amivel a gyengék, kicsinyek, felé fordult.
Hálát adunk Istennek a kedves Novák Katalin életéért, a nekünk szentelt sok éves értékes szolgálatáért.
Kérjük Istent, oltalmazza és védelmezze szeretteivel együtt!
Imáinkban hordozzuk továbbra is!
Boldog az az ember, aki a próbatételt elviseli, mert ha hűnek találják, elnyeri az élet koronáját, amelyet Isten az őt szeretőknek megígért”(JAKAB 1,12)

Egy nagymama

***

Mint régi támogatójuk és rendezvényeken megjelenőjük, az alábbi kérdéssel-kéréssel fordulok Önökhöz: több ismerőssel beszélgetve felmerült, hogy a CÖF miért nem szervez békemenetet már jó ideje.
Most igencsak aktuális lenne egy pártoló békemenet Novák Katalin és Varga Judit, valamint a kormány mellett.
Nagy szükség lenne most a kormány melletti megerősítésre, mert az ellenzék nyeregben érzi magát fenti személyek lemondása miatt, amit én nagy fájdalommal vettem tudomásul.
Kérem, fontolják meg javaslatunkat!
Tisztelettel: Fekete János és Jánosné