Ismét szót emelt a normalitás mellett a Harry Potter-könyvek szerzője, J. K. Rowling. A világ egyik leghíresebb írónője gyakran bírálja az agresszív genderlobbit és a progresszívnak nevezett ideológia vadhajtásait, ezért persze ezek a körök rendszeresen támadják őt. 

Rowling az X-en újabb bejegyzést tett közzé, amelyben keményen bírálja a magukat progresszívnek hazudó zaklatókat. Mint fogalmaz:

Nem hagyjuk nyitva az ajtókat és az ablakokat, amikor elmegyünk, mondván, »a tolvajok úgyis bejutnak majd«. Furcsa módon még senkitől sem hallottam, hogy hagyjuk abba a tanárok hátterének ellenőrzését, mert a pedofilok úgyis megtalálják a módját, hogy a gyerekekkel kapcsolatba kerüljenek.

„Majd – folytatta –, ha minden férfit (bárhogyan is identifikálják magukat) kitiltanak a nők számára fenntartott terekből, akkor a tilalmat megszegőkkel szemben fel kell lépni, a tereken belül és kívül egyaránt. Magukat teszik gyanússá azáltal, hogy megszegnek egy szabályt, amelyet a tisztességes férfiak betartanak. Senki sem állítja, hogy a szabály sikeresen távol tart minden egyes kukkoló férfit, vagy olyat, aki szexuális támadást akar elkövetni. Amit mi mondunk, az az, hogy a férfiak beengedése a csak nők számára fenntartott terekbe azon az alapon, hogy nőnek vallják magukat, felrúg egy olyan akadályt, amely eddig bizonyítottan hozzájárult a nők és lányok biztonságához” – fogalmazott.

„Az öltözőkben elkövetett szexuális bűncselekmények 88 százaléka az uniszex helyiségekben történik. Miért? Mert a rosszindulatú férfiaknak nem kell igazolniuk jelenlétüket a ruhátlan nők és lányok mellett. Kikezdhetetlenek. Ez mindenki számára nyilvánvaló, kivéve a végletesen naivakat” – írta.

Rowling kijelentette: túl ritkán esik szó arról, hogy minden egyes férfi, aki az egyneműek számára fenntartott helyiségek megszüntetése ellen érvel, valójában saját jogáért érvel, hogy bemehessen azokba.

„Tapasztalatból tudom, hogy felháborodást színlelnek, amikor ezt a kérdést felvetik nekik, és azt halandzsázzák, hogy ők csak jó, erényes progresszívek, akik kiállnak a transz nők mellett, hogy ők »személyesen« nem fognak élni a számukra biztosított új lehetőségekkel. A tény az, hogy ahelyett, hogy felhívták volna a figyelmet a transz nők elleni férfierőszakra, és azon dolgoztak volna, hogy a férfitereket biztonságosabbá tegyék, ezek a férfiak energiájukat a nők és lányok biztonsághoz, magánélethez és méltósághoz való jogának elvételéért folytatott harcra fordították” – írta.

Forrás: Magyar Nemzet

Címlapkép: J. K. Rowling angol író, forgatókönyvíró a Legendás állatok: Grindelwald bûntettei (Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald) címû filmje nagy-britanniai premierjén Londonban 2018. november 13-án. MTI/EPA/Neil Hall