A nagyeszű Kálmán Olga halált megvető bátorsággal nyomozta ki, hogy Lánszki Regő államtitkár is ezt tette. Botrány! Ifj. Tóth György írása.

Komolyan mondom, ez egy homokozó, ahol az ovisok, vagy tán inkább a bölcsisek játszadoznak. Csak éppen ők már kicsit idősebb kisdedóvósok, legtöbbjük 50 fölött jár.

Szerintem az óvodások közül is csak a kiscsoportos színvonal található olyan alacsonyan, mint a kommunisták leszármazottai között abban a koalícióban, amely nevével ellentétben se nem demokratikus, se nem koalíció. Ezek az észlények nemrégiben azzal a nemzet megmaradása szempontjából kétség kívül döntő fontosságú, biztonságunkat, létezésünket meghatározó kérdéssel fordultak a kormányhoz, hogy vallják be megbocsájthatatlan bűnüket:

melyik kormánytag üdült abban a faluban, ahol K. Endre született?

Ha Magyar Péter ámokfutása feledtette volna Önökkel, ki az a K. Endre, hát ő, aki Novák Katalintól kegyelmet kapott, amiért az államfő kénytelen volt lemondani hivataláról. K. Endre egyébként – a libsevik összemosás ellenére – nem volt pedofil, csak megpróbálta mentegetni a főnökét. Most ne rágódjunk olyan apróságokon, hogy komolyan hitte, igazgatóját hamisan vádolják pedofíliával, hogy a vádló gyermekről köztudott volt, hogy megrögzött hazudozó, hogy milyen nyakatekert módon járt el vele szemben a bíróság, hogy a rá kiszabott büntetés sokszorta nagyobb volt, mint egy valódi pedofilé, hogy büntetése nagy részét már letöltötte és házi őrizetbe helyezték még a kegyelmi döntés előtt, mindezzel ne foglalkozzunk.

K. Endrének ennél sokkal súlyosabb bűn terheli a lelkét, legalábbis a DK szerint. Nem is tagadható, ez az ember megszületett! Méghozzá egy faluban.

Ráadásul abban a faluban, ahol Novák Katalin és – mint azt a nagyeszű Kálmán Olga halált megvető bátorsággal kinyomozta – Lánszki Regő államtitkár is. Hiába titkolta a bitang, Olgi bravúrosan elolvasta az államtitkár Facebook-bejegyzését, amelyben „vallomást tett” és beismerte, hogy ő is az erdélyi Zabolán pihent a családjával. Igaz, hogy egy évvel a kegyelmi döntés előtt, de akkor is!

Hogy jön ahhoz a magyar kormány államtitkára, hogy üdüljön? És éppen ott, ahol K. Endre született? Botrány!

Ugye Önök is úgy látják, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ha valaki K. Endre szülőfalujában üdül? Sőt már az is, hogy ennek a nyamvadt kormánynak bármelyik tagja üdülni merészel!

Homokozó, kiscsoport

A DK propagandistája jól látja, minden zabolai bokorban ott bujkál egy NER-lovag és mentegeti K. Endrét. Akkor is, ha a bölcs balfék azt is kinyomozta, hogy a Novák és a Lánszki család is abban a kastélyszállóban pihent, amelynek üzemeltetőjét „szoros barátság fűzi” az Orbán-családhoz. Méghozzá – újabb lebukás – Lévai Anikó révén, aki ugye a miniszterelnök felesége.

Ici-pici Olgica, menj vissza a gyerekek közé, szopogasd csak tovább a hüvelykujjadat, hátha sikerül az ujjadból szopni egy még tökösebb összeesküvés-elméletet. Hiszen elődöd, Virág elvtárs megmondta, az a gyanús, ami nem gyanús.

Szerinted miért üdült Zabolán Novák Katalin? Miért tett ugyanígy Lánszki Regő? Mert K. Endre erre kényszerítette őket?

Vagy azért, mert kivétel nélkül mindenki élne a lehetőséggel – te is, kis Olgica –, ha olyan helyen üdülhet, ahol megkülönböztetett, baráti bánásmódra számíthat? Bevallom, én is úgy tennék és ha nem akarsz hazudni, te sem tagadhatod. Bizonyára sokszor megesett veled, hogy ugyanígy éltél a lehetőséggel és egy számodra baráti környezetben pihentél.

Persze a DK-s óvodában a jelszó K. Endre. A pata nélküli ördög (tudjuk jól, hogy a patás az Orbán Viktor), aki ott született. Azaz nem kétséges, hogy megfertőzte az egész falut, csak azt nem tudni, mivel. Talán mentegetisz pedofiliásszal. Viszont az biztos, hogy a kór terjedni fog, ha ott jár egy kormánytag.

Kérem alássan, gondoljuk csak tovább ezt a veszélyt!

Ki járt már az ellenzéki politikusok közül a Vajdaságban? Mert ott, Adán született népünk bölcs vezére, sok DK-s példaképe, Rákosi Mátyás urunk. Vajon milyen ragályt terjeszthetnek arra tájt? És milyet a Felvidéken, ugyanis ott, Terbegecen látta meg a napvilágot Gerő, a híd- és emberverő Ernő. Az ő fertőző betegségét ismerjük, szadizmus. De a budapestiek is, meg azok, akik valaha is megfordultak a fővárosban, jól teszik, ha azonnal fertőtlenítik magukat. A pufajkás Horn Gyula szülővárosán egyébként már régóta felfedezhetők a fertőzés jelei, elég, ha csak a fővárosiak választási döntéseire gondolunk.

De ne feledkezzünk meg a métely legnagyobb alakjáról, Gy. Ferencről sem, ő azokra is veszélyes, akik Pápán élnek vagy oda látogattak. A terror fertőzését ajándékozta nekik a DK böszméje.

Folytassuk a sort? Minek? Csak nem fogunk komolyan foglalkozni a homokozó kis Olgicájának agyszüleményével? Mond ő ennél sokkal vadabbakat is, persze jó pénzért. Meggyőződésből ugyanis épelméjű ember nem járatja le magát ilyen primitív próbálkozásokkal. Egy gondolat azonban nem hagy nyugodni. Ha ennyire fontos számukra, ki hol született, vajon Gy. Ferenc óvóbácsi hová viszi kirándulni ovisait?

Szerintem Trierbe. Ott született Marx Károly.

Kiemelt kép: Képernyőfotó/Index YouTube