Ejnye no, valami zavar támadt az Erőben?  Molnár Zsolt rohamosztagos átállt volna a jedik oldalára? Nagyon úgy néz ki, legalábbis látszólag. Hiszen  a közlemény, amely a neve (és persze pártja, az MSZP Országos Központjának neve) alatt napvilágot látott, ezt hihetné az ember. Csakhogy…

Molnár lovag megemlékezett az isaszegi csata hőseiről. Ilyeneket ír, hogy: A nemzeti függetlenség iránti küzdelem hazaszeretettel párosult azokban a honvédtisztekben, akik származásuk szerint más-más társadalmi csoportból érkeztek, sokszor nem is magyar anyanyelvűek voltak, de a szívük magyar volt.”

Na de Zsolti, mi ez a magyarkodás? Mi az, hogy a szívük magyar volt?

Hiszen ha mostani álláspontotokat visszavetítjük az akkori eseményekre, akkor azt kellene hangoztatnod, hogy a nagyon potens Habsburg birodalom (ma Európai Unió) progresszív erőivel szemben merészelt fellázadni egy bőgatyás szuverenista bagázs, amely szemérmetlenül szembe mert menni az Unió (bocsi, a Habsburg birodalom) szeretetre méltó globalistáival. Ezt kellene képviselned, mint ahogy ezt képviseli pártod és annak uniós képviselője ma. Mi az, hogy akkor nem kicsik mertünk lenni? Mi az, hogy a többségi akarattal szemben a saját fejük után mertek menni? Mi az, hogy nem hajtották végre ellenkezés és ellenvetés nélkül a nagyobbak utasításait?

És mi az, hogy magyar szívűek? Európai, az igen, no de magyar, olyannak a 21. században már nem szabadna lennie. Az nem progresszív. Egyébként is azzal nem szabadna dicsekedni, hogy az elmaradott Kossuth (ma Orbán) kormány migránsokat alkalmazott a seregben. Viszont ha akkor befogadtuk a migránsokat, ma is be kellene fogadnunk. Jó, azok a magyar szabadságért haltak meg, a maiak esetében meg örülni kell, ha miattuk nem hal meg egy-egy őslakos, de kicsire nem adunk.

Az is migráns, ez is migráns, nem?

Az igazi meglepetést azonban a közlemény utolsó mondata hordozza. Íme:

„A patrióta szociáldemokraták szerint ezért minden magyar politikus feladata a jövőre nézve a nemzeti függetlenségért vívott mindenkori küzdelem, hogy megőrizhessük az ország szuverenitását.”

Na most ezt nagyon nem értem. Zsozsó pártja, pontosabban annak fúriaszerű társelnöke, Kunhalmi Ágnes és frakcióvezetője, Tóth Bertalan virtuális ökölrázással beszélt az ATV-ben a szuverenitásvédelmi törvényről, erre jön ez a Molnár és szuverenitást akar védeni? Meg függetlenséget emleget, holott ők és a komplett ellenzék is az uniós függésben látja a megváltó kormánybuktatást? Csúnya bácsi, ilyeneket még Isaszegen sem szabad mondani.

Illetve…ha jól rémlik, volt már valami hasonló. Egy Gy. Ferenc nevű elkövető a kettős állampolgárságról szóló népszavazás ürügyén lázított a határon túlra szakított magyarok ellen, majd az MSZP elnökekén utóda,  Mesterházy Attila Kolozsváron bocsánatot kért ezért.

Molnár a mai Mesterházy? Nem kér ugyan bocsánatot, de úgy tesz, mintha egyszerre szuverenistává vált volna globalista pártja? Vagy valójában nem gondolja komolyan, csak éppen készülni kell az uniós és az önkormányzati választásra és úgy gondolja, hogy az ilyen kijelentésekkel szavazatok nyerhetők?

Lehet, hogy mégsincs zavar az Erőben? Lehet, hogy csak vicc az egész és Molnár Zsolti ma is birodalmi rohamosztagos, csak jedinek akar látszani?

Esetleg lehet Darth Molnár…

Szerző: Ifj. Tóth György

Címlapkép: civilek.info