Régi igazság, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze. Ezért nem kell szégyellni, hanem bátran kell mondani, hogy a magyar polgárok joggal állnak ki hazánk szuverenitása mellett. Az ország gazdasági érdekeit helyezik előtérbe jobb életük reményében. Olyan kormányzást választanak, amely bizalmukat ápolja, eszmei, politikai szempontból azonosul népe érdekeivel, ügyes bajos gondjaival.

Választások idején a résztvevő polgárok felelőssége, hogy bölcsen rangsorolják a különböző pártok kínálatát, figyelemmel a múltbeli és jelenbeni tanúsított megbízhatóságukra. Amikor voksainkról döntünk, jövőnket alakítjuk, és ezt nem tehetjük a múlt tapasztalatai nélkül. Szavazataink gyermekeink, unokáink, összességében családjaink életkörülményeit alakítják.

Higgadtan kell gondolkodnunk, például olyan időben, amikor az ellenzékiek és felturbózott médiacsapatuk latba veti minden befolyását. Véletlen nincs, nehéz elviselniük, hogy 2022-ben az emberek értékelése alapján a futottak még kategóriájába kerültek.

A kormányzáshoz érteni kell, sőt ahogy mondta miniszterelnökünk, ehhez szakmai tudásra van szükség. Tudásnak nem mondható, hogy az ellenzéki politikusok képviselői megbízatásuk mögé bújva a magyar emberek összességének kárára, itthon és az Európai Parlamentben hazudoznak. A megbízóiktól kapott Júdás-pénz mennyisége ilyenkor növekedik, de látjuk, hogy emberi értékük a hazai politikában csökken. Hiába vetik be a Magyar Péter-féle jelenséget, a józan embereknek ez végkiárusításukat jelenti.

A magyar valódi demokrácia 14 éve megmutatja, hogy a választók nyugodt és békepárti álláspont szerint cselekednek.

A CÖF-CÖKA kezdeményezésére, amikor szükséges volt, érdekeinket Békemenet formájában is demonstráltuk.

2024. június 9-én Európa lakossága, nem túlzással, életről-halálról dönt. Élni, tudatosan cselekedni csak nyugodt, bélkés körülmények között lehet. Jövőt tervezni pláne. Fegyverünk az az eszmeiség, amelyet a magyar emberek többsége magáénak vall, azaz a nemzeti összefogás, a zsidó-keresztény kultúra és a hagyományőrzés.

Biztatok mindenkit, hogy június 1-jén jöjjön el a Békemenetre, és ott mindannyian váljunk hazánk szellemi honvédőivé.

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA elnöke

Címlapkép: Békemenet 2022, fotó: civilek.info