Az Európa parlamenti és a hazai önkormányzati választások erőt adtak a FIDESZ-KDNP-t képviselő kormánynak.

A kormányfő kérésének megfelelően a választók kétharmada megerősítette, hogy a kormány munkája során a népfelséget és a nemzet érdekeit szolgálja.

A magyarok békepártiak, ellenzik az illegális migrációt és a gendert. Ugyanakkor Európa szuverenitásának, önálló lábonállásának erősítői, építői és szorgalmazói vagyunk. A választók akarata a magyar kormány bel- és külpolitikájának, valamint gazdasági tettrekészségének továbbviteléhez feltöltötte a bátor cselekvéshez szükséges „akkumulátort”.

Láthattuk a roncsderbire alkalmas ellenzék durrdefektjét, és észrevehettük a külföldről helyébe állított újonnan szervezett zsoldossereget.

Vigyázó szemünk éleslátását meg kell őriznünk. Segíteni kell, hogy gyanútlan polgáraink csöbörből vödörbe ne essenek. A tisztes, eszmék közötti politikai versengés egészséges, de a közerkölcs elfogadása betartandó.

A Magyar Péter-féle blöffölés – édenkert ígérgetés. Erkölcsi alapot is tekintve ingatag. Feltételezhetjük, hogy az Unióba megválasztott Tisza-párti képviselők vezérük egoját szolgálják. Szó sem lesz valamiféle új jobboldal megjelenítéséről, hanem azt láthatjuk majd, hogy a baloldali kígyó ismét a farkába harap.

A CÖF-CÖKA szerint az uniós választás a remények újraéledéséhez vezethet. Európa visszatérhet hagyományos kultúrájához, a fejlődés útjára.

A most induló Európai Unió soros elnökségét Magyarország vezeti és bizonyíthatja, hogy érdemes, mint szövetséges, egyenrangúságának elismerésére. Ezzel egyidőben továbbra is figyelni kell polgáraink intelmeire, és ha szükséges, nem maradhat el, hogy házunk táján is sepregessünk.

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA elnöke

Fotó: Civilek.info