Már az első nyilvános szereplése óta tudjuk, hogy a Tisza Párt üdvöskéje nemhogy a kritikát nem bírja, hanem úgy általában az övén kívüli emberi beszédet se tolerálja. Rónai Egon műsorában feltette az i-re a pontot, miután szembesítették hazugságaival. Még szektája hívei is azt mondják, hogy a vezérnek pihennie kellene…

Az esetre rövid időn beül Facebook-posztban reagált Magyar Péter, ahol többek között azt írta: „Szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1.340.000 szavazó tegnapi döntésével. Javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el az ATV propagandaműsorait. Ennél még a Hírtv is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek.”

Ezután Magyar az ATV több munkatársáról közzétette, szerinte melyik felekezethez tartozik, egyiküket volt III/III-as ügynöknek nevezte.

A bejegyzés alatti kommentszekcióban több szimpatizáns is értetlenségének adott hangot Magyar Péter viselkedését illetően, többen pihenni küldenék a Tisza Párt alelnökét. A Mandiner ki is gyűjtött néhányat:

magyar péter atv komment

 

Címlapkép: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetõje beszédet mond a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én.
MTI/Hegedüs Róbert