A mai nap hivatalosan a tavasz első napja! Végre mindenestül magunk mögött hagyhatjuk a telet (bár tegnap még havazott), reméljük lassan múlik a Covid szezonja is. Ami azonban nem szezonális sajnos – és 102 évvel ezelőtt öltött e napon lidérces formát, hogy azóta is a nyakunkon maradjon – az a kommunizmus. Az olyan régi embereknek, mint én még kisdiákként az iskolában ilyenkor kellett ünnepelniük a forradalmi ifjúsági napok eme gyöngyét: a magyar történelem legsötétebb terrorját. A spanyol nátha is kimúlt, ez nem! Az utódok, ahogy nőnek nem átkozzák a temetőket!

Gyerekkoromban élt egy bűbájos idős néni, egy régi nemesi család sarja, aki mindig azt mondta: „kisfiam olyan vagy, mint a kommunisták: minden a miénk!” Tényleg övék lett, már 1919-ben, szerencsére akkor csak 133 napig tartott a dúlás, de ez egy évszázadra megalapozta a XX. század legsötétebb diktatúráját, amely világszerte több emberéletet követelt, mint a két világháború együttvéve. (Persze egy kioltott emberélet is több a megengedettnél!) Kun Béla és Szamuely vörösre festették a parlamentet, halálvonatot üzemeltettek, válogatás nélkül kivégeztek öregeket, gyerekeket, nőket is, azonnal államosították – pontosabban magukévá tették – mindenki vagyonát. Majd utcákat neveztek el róluk, ünnepségeket rendeztek nekik, a régi híradókban ott feszítettek a Tanácsköztársaság vezetőinek özvegyei az elbitorolt Országházban, mert az is az övék lett.

Mindig csalással vagy erőszakkal nyertek! 1919 március 21-én gróf Károlyi Mihály, akinek a lelkén század a történelmi Magyarország széthullása és kirablása meglepetten olvashatta reggelijénél a Vörös Újságban, hogy a kommunisták átvették tőle a hatalmat. A manóba, ezt is elkártyáztam – gondolhatta, de nem állt föl a kártyaasztaltól, hanem tolta a szekerüket. 1947-ben Rákosi – aki egyik hősük volt 1919-ben – a kékcédulás választásokkal csalta el a voksolást, de még így sem tudtak nyerni, hát leszalámizták a többi pártot. Sztálin hagyta! Rákosi majd elintézi Magyarországot. Aztán 56-ban ehhez már egy egész szovjet hadsereg kellett, hogy a tankjain megérkező Kádár János, aki a leggyengébb szem volt a vezetői láncban, Haynaut megszégyenítő megtorlással és az ideiglenesen itt állomásozó barátaival biztosítsa hatalmát, amibe a végén bele is hülyült.

Az első szabad választásokon ugyan jelentős kisebbségbe kerültek, de a vagyonokat már átmentették, így a vezető réteg és a közel négyszázezres nómenklatúra szépen átmasírozhatott demokrata álarcban az új világba, ahol új vezérük a legkeményebb pufajkás karhatalmista Horn Gyula lett, akinek szövetségesei Rákosi embereinek gyermekei: épp szabaddemokrata maszkban.

2002-ben „csak annyit csaltak”, hogy egy SZT-tisztet emeltek a hatalomba, aki szintén elég gyenge láncszem volt, így őt 2004-ben válthatta Gyurcsány. Az Apró-klán üdvöskéjeként ő ápolhatta 19 eszméit, így stílusosan lovasrohamot rendelt a békés tüntetők ellen. Majd 6 éven keresztül csődbe vitte az országot.

Most újra hatalomba készülnek az elvtársak, a Gyurcsány által vezetett választási s(S)oros koalíció ismét egy gyenge figurát húz elő a előválasztási cirkusz leple alatt. Ne legyen kétségünk: ez Karácsony Gergő. Ő a jelölt. Hogy miért arról kiváló elemzést olvashatunk Szentesi Zöldi László tollából itt. Ő a megfelelő báb a spiritusz rektor szerint a régi-új színházban. Persze hamar a nyakukra nőne és egyetlen szerencséjük, hogy várhatóan 2022-ben semmilyen csalás vagy stikli nem segíti majd őket. Bár nagyon számítanak a globalista hadseregre.