A DK-s politikus ezúttal konkrétan letagadta, hogy pártja oltásellenes törvényjavaslatot támogatott volna. „Álláspontunk az, hogy a magyar emberek egészségének védelme érdekében ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség” – olvasható egy korábban a baloldal által benyújtott határozati javaslatban.

Világosan látszik tehát, hogy az ellenzék nemrég még betiltotta volna a kínai vakcinát – állapította meg a 888.hu.

Ezzel szemben amikor a Hír TV stábja Varju Lászlót a törvényjavaslatról kérdezte, a DK-s politikus ezt mondta: “Ez tévedés.”

Annak ellenére mondta ezt, hogy a javaslat még mindig elolvasható a parlament honlapján, és ott virít rajta Vadai Ágnes aláírása. Később azt is nyilatkozta, hogy a baloldal nem oltásellenes, és nem ők bizonytalanítják el az embereket, hanem a kormány.

Arra a kérdésre pedig, hogy mit gondol a kínai vakcináról azután, hogy a múlt héten a WHO biztonságosnak és hatékonynak nevezte, nem válaszolt semmit.

Mit is mondhatott volna, akkor amikor Gyurcsányné “Nemtudomka” (miniszterelnök-jelölt, jelölt) a minap ismét azt nyilatkozta a Sinopharm-vakcinával kapcsolatban, hogy „honnan tudja vagy tudhatná bárki, hogy a kínai vakcina hasznos?” Kérdezte ezt, legalább 160 millió adag beoltása után.

Persze, mondhatnánk azt is: nem baj, lányok és fiúk. Csak ássátok még mélyebbre a gödröt, így sokkal nehezebben tudtok majd kijönni belőle. Mondhatnánk, ha nekünk nem fájna ugyanúgy a globalista (vagy semmilyen) világlátással rendelkező honfitársaink betegsége vagy halála, mint a patriótáké.

Úgyhogy, ilyet mi nem mondunk. Inkább idézünk egy klasszikust: „hess madár!”