Mel Gibson volt a meglepetésvendég egy budapesti konferencián. A Political Network for Values (PNfV) nevű szervezet által szervezett transzatlanti gyűlés negyedik alkalommal került megrendezésre. A konferencián meglepetésvendégként Mel Gibson színész is feltűnt.

A PNfV egy keresztény, konzervatív és hagyományos családi értékeket közvetíteni akaró abortuszellenes szervezet, amely Budapesten rendezte meg a Szabadság a tét című konferenciáját.

Mel Gibsont Eduardo Verástegui színész és producer hívta meg, aki a Sound of Silence című filmjét mutatta be az eseményen. Az előadása után mindenki meglepetésére színpadra hívta a híres színészt.

A film, amely Mel Gibson védjegyét viseli, a gyermekek szexuális kizsákmányolásával foglalkozik, így kapcsolódva a szervezet munkásságához, amelynek egyik legfontosabb célja a gyermekvédelem.

A Magyar Tudományos Akadémián megrendezett találkozón Amerika, Afrika és Európa több mint harminc országából csaknem kétszáz politikai képviselő, jogalkotó, állampolgári szervezet és akadémikus vett részt.

Forrás: vasarnap.hu

Kiemelt kép: Forrás: Politicalnetworkforvalues.org