„Az év lebukása Brüsszelben – Orbánék még annál is aljasabbak, mint hinnénk. A felcsúti miniszterelnök brüsszeli zsoldosa, Hidvéghi Balázs meg akarta akadályozni, hogy a magyar emberek, vállalkozások és önkormányzatok uniós pénzhez jussanak. Erről a DK uniós képviselője, Rónai Sándor számolt be.” – hozta a dékásista Ez a lényeg nevű szennyoldal.

A Fidesz azt akarta elérni, hogy ha a kormány nem jut uniós pénzhez, akkor ne jussanak a magyar emberek, vállalkozások és önkormányzatok sem

– állította pénteki, online sajtótájékoztatóján Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője-szerintük. Nem jött be az orbáni zsarolás, és kevésnek bizonyultak a kamuintézkedések is, ezért az Európai Parlament olyan állásfoglalást fogadott el, amelyben azt javasolta az Európai Bizottságnak, hogy fagyasszák be a Magyarországnak szánt uniós forrásokat.

Magyarázatként hangsúlyozta, a határozat szövegében az szerepel, hogy ha a kormány nem kapja meg az uniós forrásokat, az EU-nak az önkormányzatokon keresztül akkor is el kell juttatnia azokat az emberekhez és a vállalkozásokhoz.

Na kérem! Itt van a kommunista eb elhantolva.

Miről is beszélgetnek itt az elvtársak? Hát arról, hogy Európában egyik legnagyobb legitimitással rendelkező Orbán Viktor vezette kormány ne jusson hozzá a Magyarországnak járó EU-s támogatásokhoz, hanem inkább ők kapják meg. Nyilván nem szívesen adnának pénzt a narancs színű önkormányzatoknak sem, valamint a kormányközeli vállalkozásoknak is coki, azonban szívesen dőzsölnének Gyurcsányék a magyar hazának járó pénzen, osztanának jó bőven belőle ajándékot Karácsonynak, pontosabban az őt fenntartó erőknek, önkormányzataiknak, valamit saját vállalkozásaiknak, céghálójuknak, hát hogy ne kelljen már folyton koslatni a guruló dollárok után ennek a szegény Bajnainak, itt van a baloldali EP-ből kihajtható támogatás zsákszámra.

Ismert kommunista tempó: minden a miénk! 1919-ben Kun Béla lopta el a nemzeti vagyont és rohant vele külföldre, 1949-től pedig Rákosi-Kádár és Apró Dögei, akiknek jeles utódja a hallatlanul tehetséges, benősülő Gyurcsány épp most szeretné lenyúlni a nemzetnek járó hatalmas EU-s összeget.

Úgy persze, hogy

Magyarország minden évben jelentős euró-milliárdokkal járul hozzá az Európai Unió fenntartásához, adókedvezményeket ad cégeiknek, védelmezi leginkább a saját pénzén a migráns-áradattól Európát és még sorolhatnám.

És itt érhető tetten megint az az internacionalista-globalista szemlélet, melyet az egyre inkább egypólusú – a DK-s zsákba betaposott- ellenzék képvisel Gyurcsány és neje vezetésével.

Miért is nem kell erős nemzet és miért kell inkább föderáció, világkormány meg mifene?

Hát azért, hogy a nemzetnek járó pénzek és vagyonok egy jól meghatározott kör birtokába jussanak és ez az élcsapat megerősítse bástyáit, már ha ez se választással, se vörös forradalommal nem elérhető.

Rossz hírem van számunkra! Elkéstek! Magyarország egy lélekben 15 milliós szuverén nemzet, mely nagyon is védhető várakkal rendelkezik határon innen és túl! További szomorúság nekik, hogy Európában a jobboldal hatalmas tartalékokkal rendelkezik és közeleg, alig másfél évre vannak az EP-választások, amely elsöpörheti végképp a baloldal Amerika-függő, Soros-féle spekulációkkal átszőtt hegemóniáját.

Gyurcsány pedig megírhatja a Hogyishívjákban, hogy ismét (ki)készülnek!

Kiemelt kép: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu