Meglehetősen szűkszavúan, de félreérthetetlenül üzent a Fradi-tábor a 15 éves fiúszeretőjével dicsekvő LMBTQ-aktivistának és Jámbor András országgyűlési képviselőnek.

Az egész országot felháborította a napokban kirobbant pedagógiai asszisztens ügye: B. Zsolt egy nyilvános TikTok videóban dicsekedett el azzal, hogy 15 éves fiúszeretője van, ami szerinte se nem törvénytelen, se nem pedofília.

Az LMBTQ-aktivistaként tevékenykedő férfi egyébként rendszeres résztvevője és aktív szervezője a pedagógus-tüntetéseknek, és habár a botrány kirobbanása után eltávolították abból a budapesti középiskolából, ahol dolgozott a hírek szerint nem először derül ki róla, hogy a fiatal fiúkhoz vonzódik szexuálisan. Erről szintén nyilvános videókban vallott.

A szurkolói drapériára – amelynek nyomdafestéket nem tűrő részét kitakartuk – felkerült Jámbor András baloldali országgyűlési képviselő neve is. Ő a napokban azzal került be a hírekbe, hogy kiderült: a politikus közvetlen segítője az a nő, akit a négy gyanúsított egyikeként elfogtak a rendőrök a hétvégi viperás támadásokkal összefüggésben.

Forrás: hirado.hu

Fotó forrása: ulloi129.hu