Szabad szemmel is jól látható, hogy a Coudenhove-Kalergi terv végrehajtása folyamatban van.

Parctischer idealismus című könyvében 1920-ban Kalergi – akinek apja az Osztrák-Magyar Monarchia diplomatája volt, anyja pedig egy japán szamuráj család tagja – leírja, hogy Európa országait arab és afrikai eredetű migránsokkal kell betelepíteni, hogy az itt élő nemzetek őslakossága ezekkel összekeveredjen és létrejöjjön az ősi egyiptomi néphez hasonló egységes kevert etnikum, a nemzetállamok pedig szép lassan tűnjenek el.

Gyakorlatilag egy fokozatos lakosságcseréről van szó.

Az 1970-es évektől titokban majd egyre intenzívebben árasztották el Nyugat-Európa országait a világ különböző országaiból érkező migránsokkal. Mára azonban a helyzet drámaivá vált.

Az EU kollaboráns vezetői egyre intenzívebben erőltetik a migránsok egyenletes szétosztását és a kelet-európai országokat – köztük Magyarországot is – arra akarják kényszeríteni, hogy migránstáborokat (gettókat) hozzanak létre.

A világhatalmat gyakorló elit egy, az USA-hoz hasonló nemzetállamok nélküli homogén lakosságú EU-t akar létrehozni, ahol az identitás nélküli lakosság könnyen irányíthatóvá, manipulálhatóvá válik.

Egy soha nem látott diktatúra van kialakulóban, az emberiséget egy világkormány fogja irányítani, az új technológiák robotika, mesterséges intelligencia, quantum-számítógépek, stb. segítségével a munkafolyamatok automatizálhatók, így a világgazdaság működtetéséhez lényegesen kevesebb emberre lesz a jövőben szükség.

A népességszám drasztikus növekedése veszélybe sodorja az emberi civilizáció létezését a földön.

A világhatalmi elit egy szigorúan tervezett és irányított globális társadalmat akar kialakítani, az egész emberiséget alávetve ennek.

Alig negyedórás vita után verte át akaratát Brüsszel, amely bevándorlóországgá teszi a tagállamokat

Hámory Balázs

Kiemelt kép: MTI/EPA/NAKE BATEV