Hernádi Judit az Orbán-rendszerről gondolja, hogy az Európa rossz, savanyú kovásza és sz@r benne lenni, Havas szerint pedig undorító, ahogy a Fidesz-körüli média nemzeti hőssé avatja Szoboszlait.

Hernádi Judit úgy érezte, érdemes a kormányról alkotott véleményét kifejtenie a Partizán műsorában, és meg is tette.

A Jászai Mari-díjas színésznő volt a vendége Gulyás Márton Partizán című műsorának, ahol a életútjáról, karrierjének fontosabb állomásairól, a HetiHetesről és a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) 2020 körüli botrányairól is beszélgettek.

A műsor része volt a politikai állásfoglalás demonstrálása, amelynek a keretében a színésznő az Orbán-kormányok időszakáról kijelentette, hogy

ez Európa rossz, savanyú kovásza. Szar benne lenni”

Hernádi a közbeszéd állapota kapcsán hozzátette, hogy a politikai kurzusok nem csak ma, hanem már a rendszerváltás után is a saját buborékjaikban éltek.

De Havas Henrik sem finomkodott Szoboszlai Dominik magyar klasszis kapcsán.

Mint tudjuk, a Real Madrid 2-1-re győzött Barcelonában szombat délután. A madridi csapat győztes gólját Jude Bellingham lőtte. Havas Henrik a mérkőzés után Tényleg Szoboszlai a magyar Bellingham? címmel tett közzé bejegyzést Facebook-oldalán.

„Amilyen hülye vagyok, megnéztem, hogy az M4-en hogyan kommentálják a meccset. A műsorvezető – valami szakállas balfasz – arról kezdett dumálni, hogy ez a Bellingham tisztára olyan, mint a Szoboszlai a Liverpoolban.

Szoboszlaival semmi bajom, de undorító, ahogy a Fidesz-körüli média nemzeti hőssé avatja ezt a tényleg rendkívül tehetséges srácot.

Nekem úgy tűnik, hogy a »királyi« televízió sportriportereinél a munkaköri leírásban benne van, hogy szeretjük a Fradit, még akkor is, ha az európai, harmadik ligában ügyeskedik, és imádjuk Szoboszlait, mert magyar és majdnem ő is Nobel-díjas lett, habár nem Magyarországon bontakozott ki úgy, mint Karikó meg Krausz”

– írta az újságíró, akinek szemmel láthatóan savanyú a mellőzöttség szőlője, majd megjegyezte: a vasárnapi Fradi-Újpest eredménye egyáltalán nem érdekli.

Kiemelt kép: Képernyőfotó / YouTube