Dedikált Darth Vader fotóra is lehet licitálni.

Egy dedikált pólót ajánlott fel a Jónak lenni jó! kampányban Patrick Duffy, aki Bobby Ewingot alakította a Dallas című népszerű amerikai sorozatban. A közmédia adománygyűjtő akciójában már csaknem 37 millió forint gyűlt össze.

Egyik kedvenc képét ajánlotta fel a Jónak lenni jó adománygyűjtő műsorába a Neoton Familia gitárosa. Végvári Ádám azt mondta: gyermekkori barátjával, Hoczer Ágnes festőművésszel együtt döntötték el, hogy jótékonykodni szeretnének a festménnyel.

A közmédia adománygyűjtő műsora idén a Semmelweis Egyetem fejlődéstámogató központjának gyűjt.

Szervezetek, civilek, sportolók, és hírességek is adakoznak nap mint nap. Köztük a Dallas című sorozat egyik főszereplője: Patrick Duffy, aki egy dedikált pólót ajánlott fel a Jónak lenni jó!-nak. Azt mondta: szívügye a jótékonykodás.

Bobby-Jónak-lenni-jó-NEM-BORÍTÓKÉP

A Dallas Bobbyja is beszáll a jótékonykodásba
Forrás: Híradó.hu

„Szerintem nem kell feltétlenül pénzügyi támogatásnak lennie. Az is egyfajta adomány, ha valaki egy hétvégén át ételt oszt a hajléktalanoknak, vagy ad egy dollárt egy utcazenésznek, vagy mindent megtesz, hogy a gyerekeken segíthessen, ahogyan azt önök is teszik” – mondta az amerikai színész.

Egy budapesti antikvárium nemrég egy dedikált Darth Vader fotót ajánlott fel, amelyet David Prowse, a Star Wars gonoszát megformáló David Prowse hagyatéki árverésén vettek néhány éve. Ők minden évben igyekeznek támogatni egy-egy karitatív kezdeményezést.

A tárgyak helyett most már sokkal inkább anyagi felajánlásokat várnak a szervezők. A 13 600-as vonal 04-es kód tárcsázásával lehet támogatni a kezdeményezést. Egy hívás vagy sms 500 forintos segítséget jelent. Az akció december 17-én zárul egy egész napos műsorfolyammal.

Hiradó.hu

Borítókép forrása: Médiaklikk.hu