Az agyunk furcsa dolgokra képes, ennél furcsábbra csak az agyatlanság ösztönözhet. Vajon melyik eset vonatkozik az amerikai elnökre? „Munkálkodása” elvezethet odáig, hogy a már megszületett csecsemőket is „abortálhatják”.

Miközben Donald Trump következetesen képviseli az életpárti alapállást és ellensége a „kényelmi”, másként „igény szerinti” magzatgyilkosságnak, a most még amerikai elnök,

Joe Biden lelkes támogatója a születés pillanatáig elvégezhető gyermekgyilkosságnak.  

Javában tart az elnökválasztási kampány, a tengeren túl sorra rendezik az előválasztásokat. Sleepy (Álmos) Joe legutóbb Las Vegasban beszélt félre, vagy pontosabban hazudozott, de azt is nagyon rosszul. Beszédében önmagát cáfolta, ami még egy átlagos polgár esetében sem éppen magas intelligenciára enged következtetni, mert az ilyen embert méltán nevezhetjük hazugnak.  De könyörgöm, Joe dédpapa nem átlagpolgár, ő elvben az Amerikai Egyesült Államok elnöke!

Mit is hirdetett ez a szerencsétlen? Azt, hogy

kiáll az abortuszhoz való jog mellett, de nem híve a kérésre történő, azaz igény szerinti magzatelhajtásnak. Akkor minek a híve? Hát a „terhesség mindhárom trimeszterében engedélyezett abortusznak”.

Szegény Joe tata egyáltalán nem tudja, hogy mit beszél. Ha ugyanis három trimeszterre kiterjedően elvégezhető a magzatgyilkosság, az azt jelenti, hogy a születés pillanatáig megölhető a gyermek. Igény szerint!

A gyomrom fordul fel ettől az aljasságtól. De nem tudok haragudni erre a demens emberre, mert tényleg nem tudja, mit beszél. Eddig se tudta, számtalan eset bizonyítja, hogy

helyette a háttérben megbúvó demokrata „elit” beszél, csak Joe Biden hangján.

A las vegasi gyűlés azt is megmutatta, miért olyan feltétlen híve a gyermekgyilkosságoknak ez az elit. Mert sok szavazatot hozhat, ha a hisztérikus, élvhajhász, végtelenül egoista női szavazók (nem minden nő ilyen, csak a szexet szerető, az esetleges következményekkel ellenben szembe nézni nem hajlandó amazonok) szája íze szerint alakítják a szabályokat. Ők voltak azok, akik sikoltozva ünnepelték Biden bácsi szövegét.

„Hála” az amerikai liberalizmusnak, mára jelentős azoknak a női egyedeknek a száma, akik kellemetlen balesetként és nem örömteli ajándékként gondolnak a bennük növekvő életre és akik farizeus módjára emlegetik a „saját testem feletti önrendelkezés” jogát.

Ám azt valahogy nem értik, pontosabban nem hajlandók érteni, hogy a magzat nem tartozik a „saját test” kategóriába.   

A Biden-párti macák újra sikongathattak, amikor Sleepy Joe megígérte, ha rá szavaznak, viszaállítja a „Roe kontra Wade” ügyben született, de nemrégiben hatályon kívül helyezett ítéletet. Az ügy lényege, hogy alapvető emberi jognak mondták ki az abortuszhoz fűződő női jogot, vagyis az ölést alapjoggá tették. Ezt a döntést változtatta meg az Amerikai Legfelsőbb Bíróság, ami nem az abortusz tilalma, hanem annak lehetővé tétele, hogy az egyes tagállamok saját szabályozási törvényeket alkossanak.

Vagyis Sleepy Joe (vagyis nem ő, hanem a Biden bábut mozgatók) igazi demokratához híven a törvényes döntés felülírását jelentette be. Bravó! És ismét Bravó!

Azt persze még mindig nehéz megérteni – túl a gyermekgyilkosság megítélésén -, hogy

miért csak a nőnek lenne joga a magzatról dönteni? Hiszen a férfi egy része is benne van a kezdődő új életben. Ha van női egyenjogúság, férfi miért nincs?

Erre persze ellenérvként emlegethető, hogy a nő szül, nem a férfi, de aki ilyet állít, az egyúttal szembe helyezkedik a másik eszement liberális toposszal, mely szerint igenis szülhet a férfi is, ez demokratikus joga.

Uram teremtőm, nem kell ahhoz demensnek lenni, hogy eszét veszítse valaki. Esetünkben a társadalom egy kis, de agresszív része, és az Európai Parlament elmebetegei is kétségtelenül oda tartoznak.

Az „abotuszt nem pártolő”, de a magzatgyilkosságot a terhesség legutolsó pillanatáig elfogadhatónak tartó demokraták (tisztelet a köztük is megtalálható józan kisebbségnek)

„munkálkodása” elvezethet odáig, hogy a már megszületett csecsemőket is „abortálhatják”.

Egy ilyen esetet gyanítanak az életvédők a „washingtoni ötök” néven elhíresült eset mögött is, Két esztendővel ezelőtt öt, láthatólag élve született csecsemő holttestét találták meg egy abortuszokat végző klinika közelében, de két év sem volt elég ahhoz, hogy egyáltalán megvizsgálják a holttesteket. Sőt most az a hír járja, hogy a halottkémi hivatalnak az igazságügyi minisztérium azt tanácsolta, semmisítsék meg a tetemeket. Ha ez igaz, a cél az lehet csupán, hogy elkerüljék a még nagyobb botrányt, hiszen egy boncolás igazolhatja, hogyan haltak meg a kisdedek…

Valaki elmagyarázhatná Sleepy Joe-nak (bár talán nem értené meg, miről magyaráznak neki), hogy

az abortusz nem jog, hanem a felelősség vállalása előli kétségbeesett menekülési kísérlet, akár gyilkosság árán is.

Nem véletlen, hogy egyes államokban abortuszra csak két esetben adnak engedélyt. Ha a terhesség erőszak következménye, vagy ha az anya életét bizonyíthatóan csak így lehet megmenteni. Az önrendelkezési jog pedig csak addig illeti meg a nőt, amíg eldönti, kivel és milyen körülmények között bújik ágyba.

Joe Biden nem tudja, mit beszél. Nem is várható el egy olyan beteg embertől, aki a lányunokáját elhunyt fiaként mutatja be, aki szellemekkel parolázik, alelnökét az USA elnökének hiszi és eltéved ott is, ahol ez szinte lehetetlen. A mögötte megbúvó liberális gazemberek ellenben tudják, mit miért mondatnak Joe bácsival.

Ne adja Isten, hogy ezek további négy évre hatalmon maradhassanak, mert akkor Amerikának vége.

Márpedig tudjuk, hogy előbb-utóbb minden, ami odaát történik, Európába is átkerül…

Címlapkép: Illuztráció / ujno.sk