Orbán arcképével indított pedofilozó plakátkampányt a DK.

A DK szerint ezzel a céljuk az, hogy minél több ember láthassa szerte az országban, hogy a „pedofilbotránynak” Orbán Viktor a valódi felelőse.

Nem elég, hogy döglött lovon ültök, gyerekek, de még a saját sajtótokat se olvassátok?

A Demokratikus Koalíció nem először beszél a kormányfő vélt érintettségéről a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének adott elnöki kegyelem ügyében, Gyurcsány Ferenc múlt szombati évértékelő beszédében például Magyarország első „pedofilbarát miniszterelnökeként”  emlegette őt, majd az ellenzéki pártok, elvileg a közvetlen köztársaságielnök-választásért szervezett tüntetésén Dobrev Klára, DK európai parlamenti képviselője is Orbán Viktor „pedofilhálózatáról” értekezett vasárnap.

DK pedofil plakát

Forrás: Gyurcsány Ferenc / Facebook

Totális csőd

Úgy tűnik, Gyurcsányék tovább patkolják a döglött lovat.

Pedig nincs annál világosabb üzenet, amelyet múlt vasárnap a magyar választópolgárok küldtek az ellenzéki tüntetés szervezőinek:

nem kérünk belőletek!

Ezt jelenti ugyanis az, hogy pár száz szektatagon kívül senki sem volt kíváncsi Dobrev Klára és Szabó Tímea, illetve az elhanyagolható többi performanszára.

Különösen éles a kontraszt az influenszer-tüntetés fényében, ahol azért alsó hangon is több tízezren jelentek meg. Az más kérdés, hogy a gyermekvédelem okán vagy csak Azahriah pofikája miatt-e, de ott voltak, jelen voltak, a tartalomkészítőknek sikerült az, ami az ellenzéki politikusoknak soha: tömeget vinni az utcára.

Márpedig ha az ellenzék nem képes becsatornázni az össztársadalmi felháborodást, akkor nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy nem kormány-, hanem ellenzékváltó hangulat van.

Kiemelt kép: MTI/Lakatos Péter