Ismét fontos választások előtt áll az ország, 2024. június 9-én az EP- és az önkormányzati képviselőkre fogunk szavazni.

Az elmúlt évek, évtizedek alapján nagyon fontos kik képviselik hazánkat az EP-ben és kik irányítják az önkormányzatokat. A Fővárosi Önkormányzat irányítását 2019-től az úgynevezett „baloldal” vette át, a Karácsony Gergely főpolgármester vezette városvezetés tevékenységét a budapestiek öt éven keresztül a saját bőrükön megtapasztalhatták.

Fontos megjegyezni, hogy a fővárost a DK többségű városvezetés miatt valójában Gyurcsány Ferenc irányítja, aki 2004. szeptember 29-étől 2009. április 14-éig a Magyar Köztársaság miniszterelnökeként polgárháborús helyzetbe és gazdasági összeomlás szélére kormányozta az országot.

Most a Fidesz-KDNP és az úgynevezett „baloldal” jelöltjei között kell választani.

Igen, vannak tisztességes, nemzeti érzelmű, baloldali értékrendű honfitársaink, akiknek fontos a munkavállalói érdekképviselet, a szolidaritás és a szakszervezetek munkája.

Ezek jelentőségét mindenki nagyon lényegesnek tartja, hiszen világszinten gyakran ezek teljes hiányát láthatjuk.

Az 1994-es parlamenti választások után azok döbbentek meg a legjobban, akik azért szavazták meg a Horn Gyula vezette MSZP-SZDSZ koalíciós kormányt, mert azt hitték, hogy egy igazságos szociális piacgazdaságot fognak kialakítani, ehelyett kiszolgáltatott helyzetbe hozták azokat, akik a választások során teljes bizalmat szavaztak nekik, kiárusították az országot.

Tulajdonképpen az akkori Szovjetunió és az USA megállapodásának eredménye volt ez, mert így az oroszok megőrizhették politikai befolyásukat, az amerikaiak pedig gazdasági előnyökhöz juthattak.

Jelenczki István filmje A Háború a nemzet ellen 1.része erről szól.

A rendszerváltás már 1982-ben elkezdődött, amikor Magyarország a Fekete Jánosék által az 1970-es években felvett hitelek miatt fizetésképtelenné vált és a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap vette át az ország finanszírozását.

A változás érezhető volt, 1983. augusztus 18-án mutatták be a városligetbe az István, a király című rockoperát, majd Nyers Rezső és Tardos Márton vezetésével egy technokrata elit elkezdte kiépíteni a kapitalizmusba történő átmenetet.

GMK-k, a vállalatokon belül VGMK-k alakulhattak, a TSZ-ek növelték a háztáji gazdaságok részarányát.

Az Ügynökök a paradicsomba mennek című korrajz az 1989-90-es rendszerváltás időszakáról készült.

A szabad választások után fél évvel, 1990 őszén mialatt Antall József akkori miniszterelnök egy műtéten esett át egy hétvégére a taxisokat felhasználva az ellenzék az MSZP és az SZDSZ meg akarta buktatni az akkori kormányt. A Blokád című film ezt érzékletesen mutatja be.

A világ azóta nagyon sokat változott.

A közel- és távol-keleti háborús konfliktusok sok országot érintettek, milliók vesztették el otthonaikat, szeretteiket és jutottak emberhez nem méltó helyzetbe.

Ennek eredményeként 2015-ben a Nyugat-Balkánon keresztül migránstömegek indultak Európa felé, de más ázsiai országokból is szervezetten szállítottak főleg fiatal férfiakat Európa felé. A magyar nemzeti kormány időben lezárta a déli határt az ellenőrizetlen tömegek előtt. Evvel párhuzamosan Afrika felől Olaszországon és Spanyolországon keresztül is ellenőrizetlen migránstömegek érkeztek az EU országaiba. Sokak szerint ez egy évtizedekkel ezelőtt elfogadott terv (Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen), amit 1973 óta fokozatosan a legnagyobb titokban hajtottak végre.

A 450 milliós európai lakosság mellett az elmúlt években érkezett több mint 40 millió migráns már kritikus tömeget jelent, mert rendíthetetlen vallásuk, fanatizmusuk a keresztény hitétől elfordult (elfordított), identitását vesztett keresztény őslakossággal szemben nagyon komoly veszélyt jelent.

A pandémia, majd a két éve kirobbant orosz-ukrán, majd az izraeli-palasztin konfliktus egy új világrend kialakításának borzalmas eszközei, a nagyhatalmak közti erőegyensúly elmozdult, ez tette instabillá a világot.

A milliárdos Soros György és fia hatalmas befolyást szerzett a világpolitika alakításában, az Open Society Foundation (Nyílt Társadalom Alapítvány) komoly összegekkel befolyásolja a világ sorsának alakulását.

A milliárdos NGO-i Non-Gavernmental Organization (nem kormányzati hanem „civil” szervezetek) vásárolják meg a politikusokat, szerveznek különböző akciókat, vásárolnak médiát.

Hogy ki is valójában a magyar származású Soros György ?

A 94 éves Soros György nemrég Alex Sorosnak adta át a Nyílt Társadalom Alapítvány irányítását.

Ezért váltak kiemeltté a szivárványos felvonulások, ezért erőltetik a azonos neműek házasságát és lehetőséget a gyereknevelésre.

A világon megjelent az LMBTQ, a Leszbikusok-Melegek-Biszexuálisok-Transzneműek-Queerek mozgalom, melynek aktivistái óvodás korú gyerekeket molesztálhatnak szerte a világban.

Magyarországon a parlament által megszavazott gyermekvédelmi törvény betiltotta ezek működését, amiért az EU visszatartja a hazánknak alanyi jogon járó jelentős összegeket.

Ursula von der Leyen világosan kijelentette, hogy a pénz kifizetését az LMBTQ- és a migrációs politikához köti.

A mostani választások sem a klasszikus jobb és bal, hanem a nemzeti, szuverenitáspárti és a Sorosék által fizetett globalista pártok jelöltjei között dőlnek el.

Sok mindenre fény derült a demokratikus, de inkább áldemokratikusnak nevezhető választásokkal kapcsolatban, mert nemcsak 2022-ben Magyarországon hanem más országokban, legutóbb Lengyelországban, Szerbiában is befolyásolták a szavazások kimenetelét.

Tehát most sem a jobb- és baloldal között kell választani, hanem a szuverén, szabad Magyarország és a megfizetett hazaáruló globalisták jelöltjei között.

Ha az úgynevezett „baloldal” kerül hatalomra, beengedik a migránsokat, teret engednek az LMBTQ-aktivistáknak, belevihetik hazánkat a borzalmas ukrán-orosz háborúba, drasztikusan csökkentenék a család és szociális támogatásokat stb.

Nagyon komoly felelősség a szavazás, nemzetünk, hazánk sorsa függ attól, kiket támogatunk!

Hámory Balázs

Borítókép: Alexander Soros es Soros Gyorgy
Forrás: Facebook