Magától értetődő, hogy francia fiatalok százezreinek kell azonnal félbehagynia a rozéfröccsöt és az aktuális melegkalandot a Szajna partján, hogy meghaljanak Kijevért, hiszen mihez kezdenénk Ukrajna nélkül Európában? Ambrózy Áron írása.

Nem győzedelmeskedhet a Rossz és a Gonosz a Jó felett! Ez a jól felfogott érdekünk, illetve erkölcsi és geopolitikai alapvetésünk! Itt az ideje meghirdetni Párizsban a tízmilliószoros pozitív napot, és francia katonák ezreit küldeni a Föld összes válságövezetébe! Ha valamiért érdemes meghalni egy franciának, az egy nagyon távoli ország számunkra tökéletesen irreleváns problémája! Minden más gyávaság, defetizmus és valószínűleg homofóbia.

Macron úr, ön nem elég elkötelezett a jó ügyek mellett! A szöveg kezdetnek jó, de fájdalmasan hiányoznak a tettek! Tényleg illene több bátorságot felmutatni, és a nagy szavak nagy hangerővel történő kimondásán túl valamit cselekedni is!

Rossz dolgok ugyanis nemcsak Ukrajnában történnek, nemcsak azt nem engedheti meg a francia nemzet, hogy Oroszország győzzön, hanem általában nem fogadható el a Gonosz jelenléte ezen az űrben magányosan sodródó kis sárgolyóbison!

Magától értetődő, hogy francia fiatalok százezreinek kell azonnal félbehagynia a rozéfröccsöt és az aktuális melegkalandot a Szajna partján, hogy meghaljanak Kijevért, hiszen mihez kezdenénk Ukrajna nélkül Európában? Amíg a mindig is Ukrajnának nevezett ősi entitás az Orosz Birodalom, kicsivel később Szovjetunió része volt, addig mi, Európa magatehetetlenül sodródtunk a történelem Szküllái és Kharübdiszei közt az ismeretlenbe.

Valljuk be, ha a szubszaharai tudásközpontokból (forrás: Netflix) nem érkezik meg hozzánk a gőzmozdony, a C-vitamin és az űrkutatás, bizony sokkal szegényebbek volnánk.

De nem támaszkodhatunk mindig rájuk, szükségünk van a világ legelső civilizációjára, a többek között az írásbeliséget és a görög nyelvet feltaláló Ukrajnára is, hogy erősebbek legyünk a Gonosznál! Ezt helyesen ismerte fel Macron úr! Pacsi.

De!

De a gonosz nemcsak Putyin szívében sötétlik, hanem a világ megannyi kontinensének megannyi pontján. Van miért meghalnia egy franciának, van miért elrendelnie Macronnak a teljes (totalen) mozgósítást. A teljesség igénye nélkül soroljuk! Indonéziának a melegjogok hiányáért, Brazíliának az Amazonas-menti erdőirtásokért nyomban, még ma hadat kell üzennie Macronnak; talán egy-egy 8 milliós partraszálló erővel, illetve néhány termonukleáris robbanófejjel már figyelemre méltó eredményeket tudnánk elérni arrafelé, ami után alig győzne hálálkodni az utókor. De ez nem jelentené azt, hogy rendben vagyunk, győztünk a Gonosz felett!

A rohingyák mianmari elnyomás alatt szenvednek, viszonylag könnyedén, egy pár százezres kontingenssel le lehetne csillapítani az erőszakot.

Ugyanez igaz egy óceánnal odébb Mexikóra, ahol nem győzhetnek a drogkartellek, bizony a franciáknak be kell vonulniuk, ha a kormánycsapatok ütőképessége látványosan, a közösségi médiában is aggodalomra okot adó módon megroppanna. Oda szintén elég lenne pár százezer francia katona, ahogy Közép-Amerika többi pimasz, nem eléggé illatos országába is, hiszen a Gonosz mindenhol jelen van. Ez eddig alig több 20 millió francia katonánál, akik közül talán 5 millió élve haza is térhetne pár tíz év után. Ezek óhatatlan veszteségek, Macron úr, mutasson több bátorságot!

Mit számít 15 millió halott francia és ugyanennyi hiányzó végtag, mikor a Gonosz ellen küzdünk?!!! Ugye?!!!

360 fokot fordulva térjünk vissza Ázsiába! Kim Dzsongun és Irán sem győzhet, a Közel-Kelet többi udvariatlan államocskájáról nem is beszélve! Van még francia, aki harcolhat? Akad? Akkor, Macron úr, elengedhetetlen, hogy ezekben az országokban is szerepet vállaljon a jó ügyek védelmében! Összesen nem kéne több katonát küldeni ezekre a helyszínekre, mint 40–60 millió fő, plusz rotáció; ennyi igazán nem okozhat problémát a világ egyik vezető morális hatalmának!

Afrikában kicsit neccesebb lesz a Gonosz ellen küzdeni, hiszen a gyarmatosítás kora óta a franciák nem úgy vannak arrafelé számontartva, mint a világ lelkiismerete.

De ez ne akadályozza meg önt a cselekvésben, Macron úr, különben győz a Gonosz! Mivel viszonylag nagy területről van szó, ezért ahhoz, hogy Marokkótól kezdve Egyiptomon át Dél-Afrika érintésével egészen Szenegálig felszámoljuk a rossz dolgokat, olyan 300–400 millió derék francia katonára lenne szükségünk.

Ez csekélység, hiszen így helyes, a helyes dolgoknak az árát pedig csak a defetista fasiszták próbálják számszerűsíteni a racionalitás és a józan ész hamis zászlajai alatt!

Összességében, mivel a veszteségeket pótolni kell, olyan egymilliárd francia katonával el tudnánk rendezni a világ problémáinak jelentős részét és nem hagynánk győzni a Gonoszt, ha lenne önben bátorság, Macron úr! És még hidrogénbombánk is akad, ha valakik nagyon akadékoskodnának, fontoskodnának, esetleg kaviárral és üveggolyóval kereskednének a Gonosszal.

Ugye, hogy rögtön megszűnne az összes rossz dolog az egész bolygón?

Több bátorságot, Macron úr!

Pesti Srácok