Az ex-férj kommentjeivel árasztotta el a Facebook legkülönbözőbb felületeit, az egyikben például azt bizonygatja, hogy hány centi.

A korábbi igazságügyi miniszter elmondta, hogy férje nárcisztikus személyiségzavarban szenved. A volt igazságügyi miniszter azt is elmondta, hogy exférje folyamatosan zsarolta a hangfelvétellel, először azért, hogyha el mer válni tőle, akkor teszi tönkre.

Utána amiatt fenyegette, hogyha őt felmentik az állami céges pozícióiból, akkor tálal ki.

Azonban, ha ez nem lett volna elég, azt is megtudhattuk Varga Juditól, hogy arra is volt példa, hogy Magyar Péter egy késsel a kezében kezdett mászkálni a házban. „Öt percig járkált késsel a kezében, majd lefeküdt aludni” – mondta Varga Judit, hozzátéve, hogy édesanyjával rettegtek a szobában.

Az aha-élményről Magyar Péter kapcsolati erőszaka után

Nem bírja a kritikát, kommentháborúzik Magyar Péter

Magyar Péterről

az is kiderült, hogy nagyon nem bírja a kritikát.

Ugyanis az elmúlt napokban a jobboldali véleményvezérek és jobboldali portálok – köztük a Mandiner – Facebook-bejegyzései alá is állandó jelleggel elkezdett kommentelni.

Bohár Dániel egyik posztjában azt mutatta be, hogy Varga Judit miképpen reagált korábbi férje állításaira. Ez nem igazán tetszett Magyarnak, ugyanis ezt a kommentet fűzte Bohár bejegyzéséhez:

„Ez az Dani, égesd még a közpénzt! Hazudtok reggel, hazudtok éjjel, hazudtok minden hullámhosszon”.

De írt már nagyobb litániát is Bohár Dániel posztja alá Magyar: „Ez a keresztény polgári oldal kommunikációja? Tudod Dani, mi Gergővel és a többiekkel nem ezért dolgoztunk 2002 és 2006 környékén, amikor sérülteket és igaztalanul vádolt embereket képviseltünk. Lehet, hogy inkább kevesebb kétharmad, de amit csináltok pár millió forint közpénzért, az minden jóérzésű embernek vállalhatatlan. Én soha senkit nem sértettem személyében, kinézete miatt, családja okán.

És hidd el, bármennyi pénzt égettek el, nem ezen fog múlni a végkifejlet.

Nem veszed észre, hogy a saját szavazóitok előtt is lejáratjátok magatokat? ez nekik is sok és átlátszó”.

De ez még nem minden, Bohár Dániel egyik posztja alatt Magyar egészen odáig ment, hogy azt bizonygatta, ő igenis magasabb, mint Bohár Dániel.

Magyar Péter komment

Forrás: Facebook

A Mandinernél is sűrűn kommentel Magyar Péter

A Mandineren beszámoltunk arról, hogy Magyar Péter nem csak Varga Juditot, hanem Gulyás Gergelyt is megpróbálta megzsarolni. Erre így reagált kommentben Magyar:

„Áldott Húsvétot a keresztény, polgári Fidesz minden propagandistájának”!

Azt is zokon vette, hogy megírtuk: Völner Pál ügyvédje szerint teljesen abszurdak Magyar Péter állításai. „Kár, hogy ezeket nem én állítottam, hanem a regnáló igazságügyi miniszter. Ő pedig Rogántól hallotta” – írta kommentben Magyar Péter.

Azt sem hagyta szó nélkül, hogy

 Schiffer András elmondta: elvből nem hallgatja meg a Magyar Péter által készített hangfelvételt.

Erre ennyi volt Magyar Péter reakciója: „Nem is neki kell, de azért véleménye van”.

Baranyi Krisztinának is nekiment Magyar

Baranyi Krisztina Varga Judit melletti kiállására rövid időn belül reagált Magyar Péter is, aki egy Facebook-kommentben vonta kétségbe a polgármester ellenzékiségét, megemlítve, hogy férje – az ő egykori munkahelyén – a Diákhitel Központban a felügyelő bizottság elnöke volt. „Aha értem. Baranyi pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelő bizottsági elnöke volt… és a vagyonminiszter egyik jobbkeze” – olvasható a bejegyzésben.

Mandiner

Kiemelt kép: Magyar Péter jogász a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani. MTI/Balogh Zoltán