Maria Helena Costa szerint mélyen inspiráló volt első kézből látni, ahogy az emberek egyesültek a keresztény Európa, a béke, a családbarát értékek, az életpárti elvek mellett, illetve a genderideológia és a globalizmus ellen.

Íme, a teljes levél:

„Azért írok, hogy kifejezzem legmélyebb hálámat a meghívásért és a kiváltságért, hogy részt vehettem egy ilyen nagy és jelentős eseményen, mint a Békemenet. Ez egy olyan szemfelnyitó élmény volt, amely rávilágított azokra az ellentmondásokra és valótlanságokra, amelyeket a média terjeszt hazánkban az Önök miniszterelnökével, Orbán Viktorral kapcsolatban.

Mélyen inspiráló volt első kézből látni, ahogy az emberek egyesültek a keresztény Európa, a béke, a családbarát értékek, az életpárti elvek mellett, illetve a genderideológia és a globalizmus ellen.

Mélyen meghatott bennünket az esemény, egyben elszántságot ébresztett bennünk, hogy hasonló békemenetet szervezzünk a saját országunkban is. Az élmény kitörölhetetlen nyomot hagy bennünk, és elkötelezettek vagyunk az esemény szellemének és üzenetének továbbvitele mellett.

Még egyszer köszönjük ezt a hihetetlen lehetőséget, életre szóló élmény volt!

Alig várjuk, hogy újfent találkozhassunk, és hogy továbbra is közösen támogassuk ezeket a létfontosságú ügyeket.

Üdvözlettel,

Maria Helena Costa”

Kiemelt kép: civilek.info