Az olimpikon idén már negyedik alkalommal szervez tábort a gyerekeknek.

Kucsera Gábor a Mokka riporterének a helyszínen, Nagyvázsonyban mesélt programjaikról, például, hogy minden reggelük tornával és állatetetéssel kezdődik, azt követi csak a reggelizésük, de a hét folyamán például egy veszprémi állatotthonba is ellátogatnak majd. A mobil és más elektronikai eszközöktől mentes vakáció népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint a tény, hogy a legtöbb gyerek már nem először jár a helyszínen.

„Már nem is kell nekik mondani, tudják, hogy mi a menet, meglátják a ládikát, mindenki rakja bele a telefont, a töltőt, mindenféle kütyüt, amit hozott magával.

Én nem győzőm hangsúlyozni, hogy azt gondolom, hogy ez kell a gyerekeknek, hogy tényleg egy kicsit kiszakadjanak az internet világából.

Kicsit vissza a természetbe, az állatok közé, a tanyasi életbe, szerintem nekik is olyan nyarat tudunk adni, amire tényleg öröm visszagondolni. Nekem tényleg a legnagyobb visszajelzés, hogy akik most itt vannak gyerekek, abból mindenki kábé az első tábortól itt van” – mesélte Kucsera, aki épp ezért idén már négy turnust is indít, ebből három teltházas, sőt egy felnőtt-kiadás gondolatával is eljátszott már.

„Tegnap mérföldkőhöz értünk a Kucsi-tanyán. Kütyümentes ugye a tábor, de a magyar meccsre való tekintettel négy év után először a tévé bekapcsolásra került, de ahogy vége volt a meccsnek, tévé kikapcs, tovább nincsen” –

árulta el a sportoló, majd átadta a szót kisfiának, Beninek, aki szintén örömmel mesélt élményeiről.

Index

Kiemelt kép: Trenka Attila / Velvet