Tavaly novemberben bemutatták a Paramount+ csatornán a Transformers: FöldSzikra című animációs gyermek-tévéműsor, amelyben – megfelelve a baloldali ideológiának – az egyik karakter nem bináris.

A Paramount+ talán a sírját ássa, miután a kisgyerekeknek szóló műsor nemrégiben a gender-ideológiát népszerűsítette.

Tudom, hogy biztonságban vagyok, ha a barátaimmal vagy más nem bináris emberekkel vagyok”  – mondta a Sam nevű karakter a sorozatban.

Sam azt is közhírré tette, hogy a névmása „ő/azok” (they/them-a többes szám harmadik alakját alkalmazzák egyes számban magukra nembinárisok-szerk.). A Libs of TikTok által tweetelt 1 perces klipet 24 óra alatt 8 milliószor nézték meg.

Nem ez az első woke rajzfilm, amely gender-ideológiát népszerűsít, a Disney már egy ideje LMBTQ-karakterekkel dúsítja a rajzfilmjeit, felbőszítve ezzel a szülőket.

A woke mesék elterjedése figyelmeztető jel a szülők számára. Át kellene vizsgálni a gyerekműsorokat, mivel Hollywood és a baloldal kultúrharcot folytat a legfiatalabb generáció ellen.

A Paramount+ vékony jégen jár és nem sok választja el attól, hogy a Bud Light sorsára jusson. Miután a sörmárka egy transznemű influenszerrel népszerűsítette a termékeit, az amerikaiak nemtetszésüket nyilvánították ki, amely már számokban is mérhető: drámaian csökkentek az eladások.

Forrás: Origo/888.hu

Kiemelt kép: YouTube