A németek önfeladása és önpusztítása új szintet lépett. Egy óriásplakáton egy fiatal nő látható, aki kezében tartja a méhét és egy sebészeti szikét szúr bele. „A vérvonalamnak velem vége lesz” állítja a plakát szövege.

A gusztustalan plakát nem egy őrült személy akciója, hanem a Greifswaldi Egyetem és a város közös kampánya. Ráadásul jó pénzért egy ismert, feminista művészt szerződtettek erre a borzalomra. Nem újdonság, hogy a liberálisok egyenesen dicsőítik azokat a nőket, akik elvetetik gyermeküket vagy leköttetik a petevezetéküket, mondván a gyermekek amúgy is csak szén-monoxidot termelnek és károsak a környezetre, ha pukiznak azzal már nő az ózonlyuk, na meg sokba is kerülnek. A méhüket vesztett nők pedig egyenek bogarakat, mert azzal még jobban védik a bolygót. A Zöldpárt és a liberálisok szép új világa.

Plakát Németország

Forrás: Origo

Érdekes viszont, hogy ezt csak a fehér nőkre tartják érvényesnek. Sehol nem láttam még hasonló plakátot török, arab, fárszi vagy amhari nyelveken. Pedig megérne egy próbát. Izgi lenne látni, ahogy az arab migránsok először felgyújtják a plakátokat, azután a városházát és talán meg a grafikust is.

Bár lehet, hogy csak agyonvernék, mert környezettudatosak és tudják, hogy egy égő grafikus is csak fokozza az üvegházhatást.

Fácit, hogy a német nőknek ne legyen gyermeke mert az rossz, másrészt viszont fogy az ország lakossága és ezért engedjünk be migránsokat, mindenféle papír, végzettség és nyelvtudás nélkül, mert az a gyógyírja a dolgoknak.

Teljesen logikus, hogy egy szír migráns kilenc gyermekkel és két feleséggel gazdagítja a multikulturális Németországot és az a kis bigámia, azaz többnejűség az még belefér (persze csak ha migráns vagy). Ha német pasi vagy, maximum egy feleséged lehet, ha meg német nő vagy, hát akkor szúrd méhen magad.

A brüsszeli politikusok fejében meg sem fordul egy európai kampány és gazdasági ösztönzés annak érdekében, hogy Európa lakossága az őshonos népesség megmaradjon.

Pedig csak a magyar mintát kellene lemásolni.

Minden terroristának és drogdílernek segítenek, de a gyermeket váró, vagy vállalni szándékozó és konzervatívan gondolkodó fiatal családoknak inkább hadüzenetet küldenek ilyen plakátokkal.

Mindeközben Scholz kancellár arról beszél sajtótájékoztatókon, hogy még több migráns kell, mivel ők fizetik a németek nyugdíját. Mármint miből? A segélyekből? Abból a 760 euróból, amit a mi adócentjeinkből kapnak a semmittevésért?

A kormány már teljesen hülyének nézi a saját választóit és tesz a véleményükre. Ukrajna és migráció, semmi más nem számít a liberális államvezetésnek.

A multikulti a hétvégén is megmutatta az igazi arcát, amikor eritreai migránsok százai estek egymásnak a kulturális fesztiválon. Baseballütőkkel, lécekkel, vascsövekkel terjesztették az eritreai népi hagyományokat Giessen város utcáin. Kétszáz őrizetbe vett migráns és 28 sérült rendőr koronázta meg az eseményt. Tavaly is ez volt, az idén is és jövőre is ez lesz Giessenbe, de mi más mutatja meg a bevándorlás szépségét, mintha kultúrák találkoznak…

Viszont, ha ez neked nem tetszik, akkor egy rasszista, fasiszta, homofób, kirekesztő állat vagy.

Origo