A Civil Összefogás Fórum, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Szellemi Honvédők közössége Kilátások és remények címmel szervez Civil Akadémiát, ahol Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég G. Fodor Gábor politológus, a XXI. Századi Intézet stratégiai igazgatója lesz.

A gondolkodó és látó ember tudja, érzi, Európa sokféle és vezetési válságban van. Jószerivel azt sem tudjuk, hogy hívják a német kancellárt, mert annyira súlytalan. Franciaország és Macron azon dolgozik, hogy ne törjön ki náluk egy polgárháború.

Jogos tehát a kérdés, akkor kik irányítják Európát?

A másik jogos kérdés, hogy milyen elképzelések szerint kellene haladnia Európának a jövőben. Itt volt a Covid, kitört a háború, a gazdasági válság, és mit látunk? Rossz válaszok születtek a baloldal boszorkánykonyháiban. Ebből következően sem a hazai, sem az európai baloldal semmit, de semmit nem tanult ezekből. Úgy tűnik, hogy a rossz helyzetfelismeréseik képességbeli problémákat is jeleznek, vagy elkötelezettségbelit. A választási esélyeket nem lehet pusztán matematikai képletekkel leírni, mert a politika nem száraz matematika.

A rendezvény moderátora Szabó Anett médiaszakember

A rendezvényre készüljenek kérdésekkel, melyeket személyesen tehetnek fel vendégeinknek!

Időpontja: 2023. október 2. hétfő, 17:30.

A program helyszíne a Polgárok Háza (1089 Bp. Visi Imre utca 6.)

Belépés az alábbi linken regisztráltak számára lehetséges:

Kérjük, kövesse figyelemmel hírportálunkat  és Facebook-oldalunkat, ahol mindig naprakész információkat olvashat!