Tucker Carlson egy új videót tett közzé, amelyben elítéli az abortuszt, és azt mondja, hogy az igazi öröm az életben az, hogy gyermekeid vannak, nem pedig az, hogy megölöd a gyermekeidet – írja a LifeNews.com.

„ Az abortusz az eltűrtből ünnepelté vált. Miféle beteg emberek mondják azt, hogy a gyermeked megölése az örömhöz vezető út?” – kérdezte. – „Az élet értelme az, hogy gyerekeink legyenek, és hogy lássuk, ahogyan unokáink születnek. Semmi sem okoz akkora örömet, mint ez. Semmi sem közelíti meg. Elcserélné a munkáját a gyermekeiért? Elcserélnél bármit a gyermekeidért? Természetesen nem.”

Azt is mondta, hogy a radikális abortuszpárti demokrata pártiak olyan szélsőségesek lettek a születésig tartó abortusz mantrájukkal, hogy az abortusz „politikai vitából lelki csatává” vált. Carlson azt mondta,

megdöbbentette, hogy a demokraták 100%-ig támogatják a születés pillanatáig végrehajtható abortuszt.

„Igazán megdöbbentőek azok a szavazási kezdeményezések, amelyekkel a szavazóik novemberben szembesülni fognak. És azért vagyok megdöbbenve, mert annyira különböznek attól a politikától, amiről életem nagy részében tudósítottam. 54 éves vagyok. 22 éves korom óta foglalkozom ezzel a témával” – mondta Carlson.

„Ez idő alatt a politikai szférában folytatott vitáink nagy része arról szólt, hogy egymással versengő elképzelésekkel hogyan lehetne javítani az emberek életét…

Mindkét oldal legalább úgy tett, mintha megpróbálná javítani azoknak az embereknek az életét, akik rájuk szavaztak”

– folytatta. „De amikor egy olyan választáson kötünk ki, ahol a két legfontosabb kezdeményezés a szavazólapokon, hogy az embereket arra bátorítják, hogy megöljék a saját gyerekeiket, a másik pedig, hogy a gyerekeiket arra bátorítsák, hogy drogozzanak – ki jár jól?”

Carlson szerint azonban az abortusz és az emberi élet elpusztítása ellentétes a bibliai értékekkel.

„Az egész a héber Bibliában részletesen le van írva. Ez az emberáldozat, amelyet körülbelül minden negyedik fejezetben megemlítenek. Minden egyes alkalommal, amikor leírják, ezt a bűnt utálatosnak nevezik….nem természetes emberi funkció, hogy meg akarjuk ölni a saját gyermekeinket. Ez egy ötlet, egy késztetés, amit bevezettek. Külső erők hatnak az emberekre a történelem során minden időben, a bolygó minden kultúrájában, a cél, hogy meggyőzzék az embereket arról, hogy ha feláldozzák a gyermekeiket, akkor boldogok és biztonságban lesznek. Most azt mondják, hogy az abortusz maga az örömhöz vezető út. Tényleg?”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt