Az európai baloldali politikusok már megint nem azzal foglalkoztak, ami a legfontosabb az európai választóknak, nem a migráció, a terrorveszély volt napirenden, hanem hazánk megregulázása mondvacsinált okok miatt. 

Egy Magyarország elleni, nyílt sisakos támadásnak lehettünk tanúi Brüsszelben szerdán. Ursula von der Leyen kimondta: az LMBTQ és a migrációs politikához köti a még ki nem fizetett uniós pénzek folyósítását.

Csak kibújt a szög a zsákból!

Varga Judit, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának az elnöke a szerdai ülésen elhangzottak kapcsán kijelentette:

„Az Európai Parlament már megint a probléma és nem a megoldás része”.

Varga Judit szerint az EP jelenlegi összetételében „kimenő széria, lejárt a szavatosságuk” és várhatóan a választói akaratból a konzervatív hangok majd jelentős többségbe kerülhetnek a következő ciklusra.

„Akkor majd más típusú vitákról fogunk hallani. Például arról, hogy milyen az Európai Parlamentben virágzó korrupció, vagy éppen a brüsszeli intézmények hogyan nem tartják be a jogállamiságot” – tette hozzá a fideszes politikus.

„Mindenki csak a saját reflexei és politikai mandátuma alapján viselkedett szerdán az európai arénában. Ami a legelszomorítóbb, hogy ezek az európai baloldali politikusok már megint nem azzal foglalkoztak, ami a legfontosabb az európai választóknak. Hogy mi van a migrációval, mi van azzal, hogy hatalmas terrorveszélyt és modernkori antiszemitizmust idézett elő Brüsszel elhibázott, nyitott határokat hirdető bevándorláspolitikája?” – hangsúlyozta Varga Judit.

HírTV

Borítókép: Varga Judit
Forrás: Facebook/Varga Judit