Az amerikai kormányzati erőfeszítés célja nem kevesebb, mint hogy eloszlassa azt a „hiedelmet”, hogy csak két nem létezik.

A Biden-kormányzat még mindig horribilis összeget költ ideológiai célzatú tanulmányok finanszírozására: most egy szövetségi kormányzati ügynökség, amelynek feladata „a tudományos haladás előmozdítása és a nemzetvédelem biztosítása”, közel egymillió adófizetői dollárt költ annak érdekében, hogy a biológiát „befogadóvá” tegye, tagadva, hogy csak két nem létezik, írta meg a Daily Wire.

A Nemzeti Tudományos Alapítvány három intézménynek ítéli meg a nagy összeget arra hivatkozva, hogy a biológia kurzusok gyakran pontatlanul binárisként kategorizálják a nemet.

A „Kollaboratív kutatás: Kvalitatív vizsgálat a szex/nemi narratívák az egyetemi biológiában és azok hatása a transznemű, nem bináris és nemi nonkonform hallgatókra” című tanulmány reméli, hogy az egyetemi biológia órákat „befogadóbbá” teszi a transznemű hallgatók számára, részben tagadva azt a tényt, hogy csak férfi és női nem létezik.

A lap szerint azonban a kormányzati erőfeszítés célja nem kevesebb, mint hogy eloszlassa azt a „hiedelmet”, hogy csak két nem létezik.

A genderlobbi szépen keretezi egyébként Joe Biden hivatali idejét. Hivatalba lépése után az egyik első rendelkezése a transznemű sportolók támogatásáról szólt. Most, az elnökválasztás évében jól láthatóan nem változtak a prioritások.

Mandiner.hu

Borítókép: Pixabay.com