„Érdeklődöm, hogy mi – szuverenitásunkban és önérzetünkben megsértett – magyarok miért nem tüntetünk az olasz követség és/vagy konzulatus előtt a minket ért abúzus és az azt visszájára fordítani akaró olasz pofátlanság ellen?

Érdekelne az is, hogy tudják- e a magyar követség és konzulátus előtt protestáló komcsi és megtévesztett, bárgyú digók, hogy mit művelt itt a honfitársuk a terrorista játszópajtásaival? Azt skandálják, hogy „fasisztát ölni nem bűn”, de ők nem fasisztákat támadtak meg, hanem véletlenszerűen, a ruházatuk alapján kiválasztott ártatlan járókelőket.

Látták ezek a tüntetők – meg a többi digó – azokat a felvételeket, amelyek  az alattomos, szadista, kegyetlen orvtámadásokról készültek? Látták azokat a sérüléseket, amiket okoztak? Azok nem „kis karcolások” voltak, ahogy a digó komcsik próbálják bemesélni.

Fel vannak háborodva azon, hogy a „tanárnő”-jüket bilincsbe verve vitték a tárgyalásra, mert ez Olaszországban nem szokás. Ki nem sz@rja le, hogy mi a szokás Olaszországban és mi nem? Idepofátlankodtak hozzánk, egy szuverén, idegen országba, itt követtek el súlyos büncselekményeket és azokért a magyar törvények szerint, a magyar bíróság által meghatározott büntetést kell kapniuk. Magyarországon a súlyos büncselekményeket elkövetőknek kéz- és lábbilincs dukál. Ez a törvény és pont.

K@rvára nem érdekel az sem, ha a digó börtönökben tejszinhabos kakaóval és mazsolás kuglóffal  traktálják is a rabokat, meg selyempaplannal takarózhatnak egyszemélyes összkomfortos celláikban. A „tanárnő”-nek tetszett volna otthon maradni vagy terrorcselekményt nem elkövetni, akkor most nem kellene acél karperecben mutatkozni a magyar bíróságon.

„Tanárnő” ?! Milyen tanárnő az ilyen? Digóországban ilyenek tanítják, nevelik a fiatalságot?

Végül még érdekelne az is, hogy mit tett eddig Magyarország és annak kormányzata, valamint az olyan civil szervezetek, mint a CÖF, ,, hogy  az olasz közvélemény szeméről levegyék a hályogot és úgy látassák az ügyet, ahogyan az valójában van? Mikor kívánnak megmozdulni és tenni valamit?

Mogyorósi Imre (egy k@rvára dühös magyar állampolgár)

(Az olvasói levelek nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját)

Fotó: A Magyarországon letartóztatásban lévő szélsőbaloldali aktivista olasz állampolgár, Ilaria Salis / Forrás: MTI