Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója szerint Magyar Péter azzal, amit csinál, a családjának árt a legtöbbet, és most élvezi azt a médiafelhajtást, ami körülötte van.

Kubatov Gábor volt a Blikk Talk! című politikai-közéleti műsor legutóbbi vendége. A Fidesz pártigazgatója a Ferencváros jövőbeli kihívásairól, a következő köztársasági elnök kiválasztásáról, és Varga Judit korábbi férjéről, Magyar Péterről is elmondta a véleményét, akitől mostanság hangos a sajtó.

Arra kérdésre, hogy ki lesz a következő köztársasági elnök, Kubatov Gábor azt mondta, hogy nem figyeli a pletykákat, ugyanis ezzel kapcsolatban az elnökség szokott előterjesztés tenni, majd a frakció megvitatja azt. Azért sem érdemes már most ezen lamentálni, mert a tapasztalatok szerint a frakció nagyon sok körön keresztül fogja azt végiggondolni.

„És szerintem aludni is muszáj majd egyet rá. Ez komoly feladat, végül is nem a 2-es portást választjuk meg”

– tette hozzá.

A Fidesz pártigazgatójának Magyar Péter kapcsán is határozott véleménye volt A politikus szerint a „futballistafeleség” státuszból eredő féltékenység lehet az események mozgatója. A képviselő kijelentette, nem igazán ismeri Magyar Pétert,  neki inkább Varga Judit volt a kollégája, a párttársa, aki szerinte kiváló munkát végzett. Meglátása szerint Varga Judit volt férje kicsit zavarodott helyzetben van, főként a körülötte kibontakozó médiafelhajtás miatt.

Ráadásul szerinte ő mindig is egy kicsit amolyan „futballistafeleség” státuszban volt, mivel „mégiscsak a felesége töltötte be az igazságügyi miniszteri posztot”. „Ebben a státuszban volt mindig, s azt gondolom, az a médiafelhajtás, ami jelenleg körülötte van, őt boldogítja”

– mondta a pártigazgató.

A Fideszből kiugrott Magyar Péterrel együtt néztünk meccseket, de öt szónál többet nem beszéltünk. Szerintem a családjának árt a legtöbbet, s miután évekig »futballistafeleség« státuszban volt, most élvezi azt a médiafelhajtást, ami körülötte van”

– tette hozzá Kubatov Gábor.

Kiemelt kép: MTI / Illyés Tibor