Ezúttal Pottyondy Edina, balliberális influenszer akadt ki az ellenzéki táborból jókora szeletet kihasítani látszó Magyar Péterre, aki szerinte „jelenleg nem csupán egy politikai szereplő, hanem Magyarország elsőszámú celebritása”.

Pottyondy Edina nem érti, hogy miért gerjed ennyire a Magyar Péter-jelenség. Az egykori Momentumos influenszer magyarázkodással kezdte a közösségi oldalára feltöltött videót. Elmondása szerint azért hallgatott idáig, mert egyszerűen „nem tudta hova tenni a jelenséget”.

A balliberális véleményvezér sorra vette az utóbbi hetek Magyar Péterrel kapcsolatos eseményeit, és a már tőle megszokott, erőltetett szóvirágokkal igyekezte fogyaszthatóvá tenni a menetrend szerinti kormánykritikát. Ezt követően megállapította:

„egyáltalán nem értem, hogy miért gerjed ennyire a Magyar Péter-jelenség”.

Pottyondy ezzel azokra az interjúkra utalt, amik az utóbbi hetekben Varga Judit exférjével készültek.

Magyar Péter nem pusztán egy újabb ellenzéki messiás, hanem egyszerre a fekete ruhás nővér, az atombombás Simicska, a kékszalagos Márki-Zay, a kámforrá váló Pesty László, és Lisan al-Gaib, a hang a másik világból

– összegezte Pottyondy Edina, majd hozzátette, hogy „Magyar Péter jelenleg nem csupán egy politikai szereplő, hanem Magyarország elsőszámú celebritása”.

Kiemelt kép: Képernyőfotó