Kamuméter néven indít sorozatot Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, hogy kiderüljön, mi teljesült Karácsony Gergely főpolgármester választási ígéreteiből.

Szentkirályi Alexandra pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában azt mondta, közeleg a kampány és menetrendszerűen jön a balos ígéretdömping.

„Ígérgetni márpedig Karácsony Gergely nagyon is tud, így volt ez öt éve is. Nézzük meg közösen, hogy mi teljesült és mi a kamu”

– fogalmazott a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra a videóban a Városháza parkot mutatja be, amiről Karácsony Gergely azt ígérte, hogy szép, zöld, szemléletformáló és kellemes lesz. Azt mondta, hogy a korábbi ígéretekből nem sok valósult meg: az ott lévő parkoló kicsit átrendezve, egy murvás sáv kijelölve, bent egy apró udvar.

„Tehát, akkor az ígéretet betartotta vagy kamu volt” – tette fel a kérdést a főpolgármester-jelölt, majd hozzátette, hogy kamu volt.

„Szomorú végignézni, ahogy Gyurcsány és Karácsony bánnak Budapesttel és az itt élőkkel, ennél ez a város sokkal többet érdemel” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra, hangsúlyozva, hogy Budapesten változás kell!

MTI

Fotó: Karácsony Gergely (MTI/Kovács Tamás)