A Partizán által szervezett „kocsmai fórumnak” szerintem az volt a fő szerepe, hogy bemutassa a nézőknek, hallgatóknak, kik azok, akiktől az Istennek meg kell mentenie az országot.

A június 9- i kampányidőszakban az ellenzéki vezetők felszólalásait összehasonlítva az itt elhangzott miniszterelnök beszédének a stílusával, modorával, a mondanivalójával, azt tapasztalja a hallgató, hogy egy nyugodt civilizált, értelmes beszélgetésnek vagyunk a tanúi, ellentétben azokkal, akik az utóbbi időben a Partizán által megszervezett „kocsmai stílusból”, Magyar Péter utcai, civilizálatlan, modorú beszédeiből vagy a „Kata-Anna páros”, a Toroczkai „ Lenin fiú” stílusából informálnak!

Az utóbbiak stílusa emlékezteti a hallgatók nagy részét a civilizálatlan társadalomban megszületett „Lenin fiúk” stílusára, akik a keresztény civilizáció ellen dolgoztak és dolgoznak, akik nem országot szeretnének építeni, hanem a múltat lerombolni/nemzeteket, fajokat, országokat elpusztítani,/ hogy jöjjön az ő végtelen hatalmuk!!!

Jól látszott a Partizán által megszervezett kocsmai fórumon, hogy mit árultak a résztvevő vendégek, mi folyik és hogyan folyik a szájukból az a „civilizáció”, az az intelligencia, melyet a szülői családból magukkal hoznak, és melyeket időnként a nép elé tárnak!

A jelenlevők között kivételt csak a Kutyapárt képviselője jelentett, a többi – a Gyurcsanyné , a „Katka- Annácska”, Toroczkai beszédeivagy a Magyar Péter-jelenség szónoklatait – mind-mind egy kaptafára húzott, hazug, üres kommunista politikai hazugságra épített szöveg, amelynek egyetlen valós alapja a hazugság, az uszítás, a nemzeti stabilitás megbontása!

Számomra az egész „kocsmai vitában” Toroczkai jelenléte volta meglepetés, aki korábban az ATV Egyenes adás című műsorában magát próbálta kimosni a 2006-os tüntetés idején tett kijelentéséből („Gyurcsányt meg akartam lőni”). Ma ugyanazon a platformon van ő is, mint a 2018 előtti választás idején, ezzel bizonyítja, hogy nem esik messze az alma a fájától, az unoka a vérbíró nagyapától!

A Partizán által szervezett „kocsmai fórumnak” szerintem az volt a fő szerepe, hogy bemutassa a nézőknek, hallgatóknak, kik azok, akiktől az Istennek meg kell mentenie az országot!!!

Gheorhge Agopcsa

Az olvasói levelek nem feltétlenül tükrözik a Civilik.Info szerkesztőségének álláspontját

Borítókép: Toroczkai László, a Mi Hazánk frakcióvezetõje 
MTI/Máthé Zoltán