Egyik kedves olvasónk levelét osztjuk meg:

„Tisztelt Munkatársak!

Hazai és határon, valamint a tengerentúli magyarokkal felvéve a kapcsolatot, a gondolatkészek az alábbit javasolják az arra illetékeseknek:

Amennyiben a 24 ezer feletti érvénytelen szavazatok sorában az a helyzet állt elő, hogy a Szentkirályira leadott szavazatokat nyilvánították szabálytalannak, akkor bizony hibát követtek el elsődlegesen a számlálók.

Ugyanis nem tudható, ki hallott a péntek reggeli Szentkirályi féle visszalépő nyilatkozatról, Vitézy javára, melynek nyomán ezen szavazatokat bizony érvényesíteni kell az LMP-s induló számára, Karácsonnyal szemben.

Így megváltozik a hajnali végeredmény, mert így lesz igazságos. A józan ész ugyanis azt diktálja, NEM BÜNTETHETŐ A SZAVAZÓK AKARATA, ha önhibájukon kívül változott az indulók száma, amiről nem értesültek, bármilyen kívülálló okból!

Ergo a Szentkirályira leadott szavazatokat Vitézy javára kell érvényesíteni, mivel péntek reggel nyilvánosan értesítette a közvéleményt, kinek a javára lépett vissza!

Megvonni tehát nem szabad senkit akarata kinyilvánításából, rajtuk kivülálló okok miatt, a választópolgárok sorából.

Kérjük nem kevesen ezen indokok alapján az újraszámlálást megejteni és a fentiek alapján elbírálva lezárni azt, közmegelégedésre!

Köszönettel sokak nevében:

Péteri Attila Árpád
nyugdíjas népművelő
internetes koordinátor
Budapest

Címlapkép: MTI/Balázs Attila