Újabb megdöbbentő dolgok derültek ki a vadiúj, fröccsöntött Messiásról.

A Facebookon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus. A Tv2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett.

Rám feküdt, és akkor mondta, hogy… most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

– idézte fel a Tényeknek a történteket az érezhetően még most is megrendült nő.

A magát Laurának nevező áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus fiatalkorúakat zaklathatott, illetve egy férfitől elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott. A nő kísértetiesen hasonló tapasztalatokat élt át.

Elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre. Luxuséletet kínálva, például jachtozós képekkel kábította a gyanútlan hölgyeket.

Magyar Péter a társkeresőn Forrás: Tv2

Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját

– emlékezett vissza Laura a megrázó részletekre. Az interjúban azt is elárulta, hogy a személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival. Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan próbálta kényszeríteni, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

A sértett férfi megfenyegette a nőt, hogy töröljön minden bizonyítékot a történtekről. Hogy ezt tényleg megtette-e, arról sejtelmesen csak annyit felelt: néhányat azért megőrzött.

A Ripostnak a napokban nyilatkozott egy édesapa, aki fiatalkorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor Magyar Péter is. A lapnak nyilatkozó férfi szerint Magyar Péter perverz és obszcén ajánlatokat tett a lányának és barátnőinek is. Az édesapa szerint Magyar a következőket mondta az egyik fiatalkorú lánynak:

Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.

Nem vár helyről kapott súlyos kritikát Magyar

Vásárhelyi Mária volt a Klikk TV Mélyvíz című műsorának a vendége. Orbán Viktor egyik legnagyobb hazai ellenfele, a rendszeresen és menetrendszerűen nagy vehemenciával, ugyanakkor sértődötten nyilatkozgató szociológus ezúttal a diszkóbotrányáról elhíresült Magyar Péterről mondott szokatlanul kemény véleményt:

 „Rémülten és csodálkozva figyelem, hogy a baloldali és liberális szavazók egy része egy olyan embert támogat – majdnem fenntartások nélkül –, akinek alig van olyan mondata, amivel amúgy egyetért egy baloldali-liberális ember. […] Nem hiszem, hogy ezzel a koncepciótlan, ide-oda kapkodó, igazából tartalmatlan politikával hosszú távon felszínen lehet maradni, őt egy politikai divatjelenségnek gondolom. A kilátástalanság és reménytelenség termékének látom őt, ahogy Márki-Zay Péter is az volt.”

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Magyar Péter a társkeresőn Forrás: Tv2