Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a baloldal rajongott messiásáról.

Szexuális kényszerítés gyanújával indulhat nyomozás Magyar Péter legújabb botránya miatt – értesült a Magyar Nemzet: az ismert feljelentő, Tényi István ugyanis a Fővárosi Nyomozó Ügyészségnél tett feljelentést szexuális kényszerítés gyanúja miatt azután, hogy egy nő egy interjúban lényegében azt állította: az ellenzéki politikus megpróbálta szexre kényszeríteni.

A közérdekű bejelentéseiről ismertté vált Tényi a hatóságnak küldött feljelentésében emlékeztetett: nem sokkal a nagy port kavart tinidiszkós botránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki.

A Facebookon hetekkel ezelőtt egy rejtélyes posztban tette helyre egy nő Magyart, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus.

A TV2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett.

„Rám feküdt, és akkor mondta, hogy… most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról” – idézte feljelentésében Tényi a nő interjúban elmondott szavait.

Az áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus fiatalkorúakat zaklathatott, illetve egy férfitól elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott.

A nő kísértetiesen hasonló tapasztalatokat élt át. Elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre.

– Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezdett viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját– emlékezett vissza a magát Laurának nevező nő a megrázó részletekre, amikre Tényi is kitért az ügyészségnek elküldött levelében.

Magyar-Péter-Tinder

A Tinderen vadászik Magyar Péter
Forrás: TV2

Az interjúban a hölgy azt is elárulta, hogy a személyes találkozó végül egy ötcsillagos szállodában volt, de a randevún

Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival.

Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan lépett fel, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

A  férfi megfenyegette a nőt, hogy töröljön minden bizonyítékot a történtekről.

Hogy ezt tényleg megtette-e, arról sejtelmesen csak annyit felelt: néhányat azért megőrzött.

Magyar Nemzet

Borítókép: Magyar ellen szexuális kényszerítés miatt született feljelentés
Forrás Facebook/Tisza párt