Mentsd meg a világot a gonosz globalisták tervétől, ami mindenkit egy rovarevő, lyukban élő libsivé akar változtatni!

Egy Soros György fejű sárkányt kell legyőzni abban az új videójátékban, ami valószínűleg ki fogja verni a biztosítékot a woke-világban. De ahhoz, hogy a mesebeli spekuláns barlangjába eljussunk, addig szivárványszínű transzbékákkal, drogfüggő bevándorlók seregeivel és a (CNN-hez nagyon hasonlító) TNN teherautókról és helikopterekről álhíreket tudósító riportereivel is meg kell küzdenünk, arról nem is beszélve, hogy vannak még jól ismert liberális megmondóemberekre kísértetiesen hasonlító főellenségek, akik időről időre ránk támadnak.

Az online letölthető videójáték a NWO Wars nevet kapta, és Alex Jones karakterével játszatjuk végig, akinek egy misztikus segítőtársa is akad.

Mentsd meg a világot a gonosz globalisták tervétől, ami mindenkit egy rovarevő, lyukban élő libsivé akar változtatni! – olvasható a játék viszonylag egyszerű, de lényegre törő leírásában.

Az Alex Jones nevével futó, pixeles, retró hatású mászkálós játék lényege, hogy legyőzzük a szólásszabadságot eltipró tech-vezéreket, kilőjük az Amerika-ellenes kommunistákat, és hogy megtisztítsuk a világot a gyermekeinkre leselkedő LMBTQ-aktivistáktól, akik mind-mind különböző lények (gyíkemberek, békák, rovarok, szörnyek, robotok) formájában támadnak ránk.

A játék az NWO (New World Order) Wars címet kapta.

A játékban olyan kisebb főgonoszok is feltűnnek, mint a hatalmas, kalapácsot lóbáló gyíkember képében megjelenő Mark Zuckerberg.

De összefuthatunk egy Hillary Clintonhoz kísértetiesen hasonlító, seprűn repkedő nyugati boszorkánnyal, aki apró ketrecekben, láncokra verve tart gyerekeket.

A játékban a különböző hatalmú ellenségek különböző, egymástól jól elkülöníthető szinteken várják a játékosokat, és már első ránézésre is minden szint ismerős lehet valahonnan. Nem akarunk spoilerezni, de például

egy adott ponton, egy Bill Clintonra kísértetiesen hasonlító alsónadrágos figura támad ránk The Rapist (az erőszakoló) néven egy bizonyos magánszigeten.

Ha ez nem lenne elég meggyőző, vagy esetleg a woke-gyerekek még nem vergődnének a padlón a játék betiltását követelve az amerikai kormánytól, akkor eláruljuk,

misztikus segítőként Donald Trump is feltűnik a NWO Wars-ban, Supermannek öltözve, és lézerszemével segít Alex Jonesnak leküzdeni a legmeredekebb akadályokat.

A honlap szerint PC-re, Mac-re és Androidra is letölthető a játék, én az Apple Store-ban a cikk megírásának a pillanatban éppen nem láttam, simán lehet, hogy már le is törölték onnan, de lehet, hogy csak ideiglenesen nem látszik.

Az igen szórakoztatónak tűnő játékot jelen pillanatban 17 dollárért vehetjük meg akciósan.

Alex Jones jobboldali aktivistához fűző oldalakat és csatornákat, így az Alex Jones Channel, Alex Jones, InfoWars, és InforWars Nightly-t még 2018-ban tiltogatták le a tech-óriások. Alex Jones körül egyébként emellett is rengeteg balhé volt az elmúlt években, és rengeteg boszorkányüldözés zajlott a sokszor összeesküvés-elméletek gyártásával vádolt műsorvezető körül.

Pesti Srácok

Borítókép: Egy Soros György fejű sárkányt kell legyőzni a videójátékban
Forrás: X/Luc Bernard