Már korábban értesültünk arról, hogy Novák Katalin köztársasági elnökasszony kegyelmi döntése körül olyan összefüggéseket kerestek egyesek, amelyek a gyermekek bántalmazásának, a pedofíliának a bűntettének kegyelmezését jelentette Tisztelt Elnök Asszony részéről. Most láttuk és hallottuk Novák Katalin lemondását, és ezt követően Varga Judit lemondását is. Ez megdöbbentett minket, és nagyon szomorúak vagyunk! Sajnos, ez a végtelenül becsületes viselkedés a baloldal szánalmasan hazug viselkedését, tüntetését nem fogja megszüntetni, hiszen az ok is mondvacsinált támadás.

Nem értünk az ügyhöz, de egyet tudunk: töretlen a bizalmunk Novák Katalinhoz és Varga Judithoz! Egyáltalán nem gondoljuk, hogy gyermekbántalmazást akartak elfogadni. Tudjuk, és tapasztaltuk hazaszeretetüket, kiállásukat nemzetünkért, értünk! KÖSZÖNJÜK!

Kiss József Kós Károly díjas ny. táj – és kertépítész és felesége

Címlapkép: Novák Katalin köztársasági elnök lemondását és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter közéletbõl való távozását követelõ, az Országos Közös Akarat elnevezésû csoport által szervezett tüntetés résztvevõi a Belügyminisztérium központi épülete elõtt 2024. február 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd