A dollármédia egyik zászlóshajója, a HVG nemes egyszerűséggel rögtön politikai szálat szimatolt az egyik vétlen áldozatnál, úgy vezetik fel a tragédia hírét a zsurnálhiénák, hogy „egy héttel ezelőtt még meg tudta hallgatni a bíróság a Schadl-ügy egyik tanúját, aki a szerdai balesetben veszíthette életét.” 

A HVG érzékeny firkásza értesülésével azonnal kereste az áldozat testvérét, de az nem kívánt nyilatkozni…
A Rákóczi Szövetség a közösségi oldalán búcsúzott a kollégáitól.
Megrendülve és mély fájdalommal gyászoljuk két fiatal volt munkatársunkat, akik egy tragikus autóbalesetben életüket veszítették” – olvasható a Rákóczi Szövetség közösségi oldalán. A szervezet a következő sorokkal búcsúzott az autóbalesetben elhunyt kollégáktól:
Isten nyugtassa Szeleczki Mónikát és Bajkó Ervint! Emléküket megőrizzük, az örök világosság fényeskedjék Nekik.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, szörnyű baleset történt 2024. július 3-án, szerda este Budapesten, az Árpád hídon, amikor három gépkocsi – két taxi és egy személygépjármű – ütközött. A balesetben hárman meghaltak, többeket sérülésekkel szállítottak kórházba.
Szeleczki Mónika halálhíréről a Múzsa.sk is írt a Rákóczi Szövetség Facebook-oldalán közzétett közlemény alapján, akik megemlékeztek a nemcsak Felvidéken ismert, hanem országos hírnévnek örvendő mesemondóról.
Az eset szinte napra pontosan a tavalyi Árpád hídi baleset évfordulóján történt, amikor három autó spontán gyorsulási versenybe kezdett, aminek következtében egy szabályosan közlekedő kerékpáros életét vesztette.
A felvidéki Múzsa.sk híradása alapján már azt is tudhatjuk, hogy egy ismert mesemondó is az egyik áldozat.
Forrás:  hirado.hu
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán