Hogyan kisebbíthetnénk annak szerepét, hogy a pápa hazánkba látogat? Hogyan kisebbíthetnénk Magyarország, ezzel a kormány érdemeit abban, hogy Ferenc pápa kevesebb, mint két év múltán, ismét nálunk lesz?

Ebben töri fejét a Szemlélek „keresztény” magazin, az ellenséges Klub rádióval egyetemben, cikkeikben, riportjaikban. Biztosítanak róla, nincs olyan prioritási lista, hogy a pápa oda látogat, akiket szeret, meg ahol nagyobb fokú a kereszténység. Már kiderítették, hogy kifejezetten kisebb európai országokat akar meglátogatni, és ennek sorába illeszkedik Magyarország is, tehát semmi más oka nincs látogatásának. Élünk azonban a gyanúperrel, hogy ennek más okai is vannak. De mi lehet az ok? Lehet, hogy Isten készített nekünk egy gyönyörű szőttest, aminek most még csak a fonákját látjuk? Egyszer Pió atya a XX. századi stigmatizált szent mesélt egy történetet. Egy kisgyerek ült egy zsámolyon, mellette anyja szőttest készített. A gyermek alulról színét nem csak a fonákját látta, a sok gubancos pamutot. Miért csinálsz ilyen gubancokat? –kérdezte. Ekkor édesanyja megfordította a munkát, és elé tárult a gyönyörű szőttes színe, a valódi csodás mintája. Mi is így vagyunk ezzel, még csak a fonákját látjuk, de azért vannak sejtéseink.

Valóban szokatlan, hogy egy pápa ilyen rövid idő elteltével meglátogat egy országot, hiszen állandóan kapja a meghívásokat a világ minden részéről. A pápák nem szoktak ilyen sűrűn ellátogatni egy országba, utolsó látogatása 2021 szeptemberében volt, az Eucharisztikus Kongresszus idején. Talán „választott” ország vagyunk, mint Izrael? A zsidóságot több ezer éve kiválasztotta Isten, mert ott hajtotta végre az Üdvösség tervét, ezt úgy hívjuk ma is, hogy Szentföld. Ehhez képest Magyarország még csak nem sokkal több, mint 1000 éve „kiválasztott”, de Szent István óta, mégiscsak kiválasztott. Szent István ekkor ajánlotta fel országunkat Szűz Máriának, és ez idő óta Mária palástja védi. Körülöttünk az avarok és más népek mind kihaltak, de mi kereszténységünk, és Mária védelme alatt élünk, és élni fogunk. Azóta vagyunk Mária országa és a „szétdobáló” legnagyobb ellensége. Ezt történelmünkben érezhettük is, de mindent túléltünk. Azóta folyik fejünk fölött a szellemi harc, az angyalok és a bukott angyalok, a jó és a rossz között. Országunk megosztottsága mutatja ezt a harcot, mert mindig voltak olyanok, akik a gonoszra hallgattak, és országunk elveszejtésén munkálkodtak. Ma is ezt láthatjuk a jobb, meg a baloldal harcában. A jobboldal hazánk megmentésén dolgozik, ahogy a nevében is benne van, míg a bal ellene, és tele van hazaárulókkal. Láthatjuk ezt a Szentírásból is, Jézus az Atya jobbján foglal helyet, a jobb lator megtér, a bal pedig csak szidalmazza Jézust, a Megváltót.

Jim Blount missziós atya, aki nemrég járt Magyarországon a Szeretetláng mozgalom keretében és a kormányfőt is meglátogatta, látta ezt a szellemi küzdelmet az ország fölött, ami imával elhárítható lenne. Azt mondta:

„Láttam, egy fekete színbe öltözött felfegyverzett hadsereget, ami megtámadta Magyarországot, és bevonult annak területére. E hadsereg szellemi háttere ugyanaz, mint a kommunizmusnak és annak mai fejlett világbeli utódainak”.

Bár a próféták kora lejárt, azért van ígéret a Bibliában a végidőkre vonatkozóan is, hogy „fiaid prófétálni fognak”, és valóban vannak az idők jeleiről, friss próféciák. E szerint, a megjövendölt „fekete sereg” egy időben érkezik a pápával. Ahogy a pápa megjelenik Magyarországon, a fekete démoni sereg is felbukkan az ország fölött, hogy Isten művét lerontsa és megtámadja Isten és Mária országát. A pápa 3 napig lesz itt, így nekünk is 3 napig intenzíven imádkoznunk kellene. Sőt, böjtölni, virrasztani, Szentségimádást tartani, mondani Mária imádságát, a Rózsafüzért, az Irgalmasság Rózsafüzért, az országért, a papokért, az egyházért, a békéért, és a pápáért. Protestánsok mondják a maguk imádságait.

Eléggé megdöbbentő hallani, hogy éppen a pápa látogatáskor lepi el országunkat a démoni sereg, másrészt érthető Isten művének lerontási szándéka. A több mint 1000 éve kiválasztott nemzet, aki a mai időkben olyan ádázul harcol a családért, a gyerekekért, amit a gonosz sátáni filozófiák és Nyugaton már bevett gyakorlatok lerontani igyekeznek. Ráadásul még a békéért is harcol az ország, szinte egyedüliként a világban. A gonosz nyilván a háborút akarja.

Így hát megvan a feladatunk, a pápa látogatás idejére!

Forrás: Hungary First

Szerző: Pók Katalin

Kép: Veres István