Az Európai Parlament baloldali képviselője nem kertelt, belemondta a kamerába, hogyha nem fogadunk be migránsokat, akkor nem kapunk uniós pénzt. 

Három napot töltött Magyarországon az Európai Parlament CONT, vagyis költségvetési ellenőrző bizottsága, akiket valójában nem érdekelt a magyar valóság, célzott szándékkal érkeztek, amelyet röviden úgy lehet összefoglalni, hogy hazánk gyalázása. A brüsszeli brigádban volt bizonyos Daniel Freund is, aki onnan lehet ismerős, hogy EP-tevékenysége semmi másból nem áll, mint a magyarok lejáratásából.

Érdemes megnézni a Twitter-bejegyzéseit, amelyekben többet foglalkozik Orbán Viktorral, mint a saját hazájával Németországgal. Pedig úgy hiszem, hogy ott is lennének érdekes dolgok, amikre érdemes lenne időt szánni.

Daniel Freund nem is olyan rég azzal verte ki a biztosítékot, hogy megosztotta a magyar miniszterelnök azon bejegyzését, ahol azt írta, hogy a magyar álláspont egyértelmű: nem a migrációra, nem a genderre és nem a háborúra. A zöld képviselő ezt azzal kommentálta,

hogyha Orbán Viktor így gondolja, akkor „No EU money”, vagyis nem az EU-s forrásokra, legalábbis ha Daniel Freundon múlik. És sajnos az a helyzet, hogy akár rajta is sok múlhat, hiszen a magyarellenes hangulatkeltéseivel nincsen egyedül.

A Budapesten tartózkodó képviselőt magam is megkérdeztem erről a „nem az EU-s pénzekre” ötletéről és a válasz egészen döbbenetes volt.

 


„Ebben az értelemben a nincs migráció, a – senki ide be – elég könnyen közvetlenül a nincs EU-s forráshoz vezetne.”

Vagyis Daniel Freund elismerte, hogy azért nem kaptuk meg eddig a nekünk egyébként jogosan járó EU-s forrásokat, mert nem engedünk be migránsokat Magyarországra. Ez szembemegy minden hazugsággal, amit a hazai baloldal eddig állított vagyis, hogy azért nem jönnek ez EU-s pénzek, mert nem vagyunk jogállam, sajtószabadság, korrupció és egyebek. Valójában szó sincs erről. Azért nem kapunk pénzt, mert nem hódolunk be az európai őrületnek.

EZ EGY BORZASZTÓAN SÚLYOS MONDAT. EZ NYÍLT ZSAROLÁS. FENYEGETNEK MINKET, HOGYHA NEM ÁLLUNK BE A SORBA, AKKOR BAJ LESZ.

Van egy rossz hírem Freund úrnak és a többi baloldali haverjának. Ennek ellenére sem fogunk meghajolni előttük, mert a magyar embereknek számít a hazájuk. Tudom, hogy számára ez értelmezhetetlen.

Forrás: Origo/888.hu

Kiemelt kép: Hír TV