A Fidesz frakcióvezetője kijelentette, amit Jámbor „fideszes lejáratókampányként” próbál eladni a sajtóban, az nem más, mint egy bűncselekményhez kapcsolódó nyomozás.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője arról írt közösségi oldalán, hogy „nem személyes ügye Jámbor András és a Szikra Mozgalom körüli pedofil hálózat felderítése, hanem közügy. Jámbor András hiába tagad, és hiába próbálja eltolni magától a felelősséget, a tények önmagukért beszélnek”.

Ezután a következőkről írt:

„Tény, hogy a Szikra Mozgalom egyik tagjának a lakásán 70 ezer pedofil képet és videót találtak. Tény, hogy Jámbor András egyik közvetlen munkatársáról van szó, akivel a képviselő nem csak több tucat fotón pózol együtt, hanem akit nemrég még egy parlamenti ülésre is meghívott, bizonyítandó, hogy a nővel szoros kapcsolatban áll.

Tény az is, hogy az ügyben elrendelt házkutatás során közel

300 olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves (!) gyermekek megerőszakolása látható.

Továbbá tény, hogy az osztrák sajtó már azt is feltárta, hol volt a központja annak a radikális antifa csoportnak, amelynek a Szikra Mozgalom tagjai is aktív résztvevői voltak” – sorolta.

Majd felidézte, hogy

 „nem mellékes az sem, hogy ugyanehhez a csoporthoz köthető szélsőbaloldaliak nemrég viperákkal és gumibotokkal vertek véresre ártatlan járókelőket Budapest utcáin”.

„Most pedig Jámbor András csúsztat, hazudozik, és fideszes lejáratókampányként próbálja meg eladni a sajtóban azt, ami nem más, mint egy súlyos bűncselekményhez kapcsolódó nyomozás” – folytatta.

„Jámbor András bűnrészes ebben a pedofil bűncselekményben”

Kocsis azt is leszögezte:

„Jámbor Andrásról és az egész Szikráról megint kiderült, hogy ők azok, akik pedofil bűncselekményt követnek el, ők azok, akik fedezik ezeket a bűnözőket”

„Hiába mosdatja őket ma a baloldali sajtó, és hiába akarják magukat áldozatnak bemutatni, tények mindenki számára ismertek. Teljesen egyértelmű, hogy Jámbor András bűnrészes ebben a pedofil bűncselekményben”

– jegyezte meg.

„(+1 megjegyzés Jámbor András szánalmas személyeskedésére: Józsefváros polgárai háromszor választottak polgármesterré és kétszer országgyűlési képviselőjükké. Soha nem vesztettem el választást, és egy kivételével mindig 50 százalék feletti eredményt értem el. Ez az, amit Jámbor András, a szintén egy pedofil társaságában fotózkodó Pikó András polgármesterrel együtt sem mondhat el magáról” – zárta bejegyzését a frakcióvezető.

Kiemelt kép: Mandiner / Földházi Árpád